Тенис, Лондон 2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мора малце посилно Ноле, да ја игра неговата игра, Мареј си е Мареј ќе си влезе во криза...

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.457
Поени од реакции
5.873
Дајте линк од РТС1.
Не се трпи овој од МТВ.
Барем да ги слушнам оригиналните.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Сам е крив Ноле, не заслужува финале со вакви грешки...
--- надополнето: 3 август 2012 во 21:28 ---
Каква аматерски грешкиии...:facepalm:

R

Rigel Kent

Гостин
Otide Novak:facepalm:
--- надополнето: 3 август 2012 во 21:29 ---
Sega sakam Federer da osvoi OI(y)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Честитки за Мареј, не заслуѓи Ѓоковиќ да игра финале. Утре се надевам Мареј ќе победи, му посакувам успех.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Мареј покажа муда и заслужено отиде во финалето.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Ваков Мареј, богами ме плаши , тешко ќе му биде на Федерер.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.457
Поени од реакции
5.873
Мареј ако игра вака , 2:0 за него завршува мечот.
Но не ми се верува да продолжи вака.
Токму така и се случи , не ми се верува дека ваков меч играше Мареј , од почеток до крај со исто темпо , без падови , прецизни топки , мрежата како да постоеше за неговите ударци , лево десно , Џоковиќ одеше лизгачки обидувајќи се да ги врати топките. Мареј конечно доби самодоверба која што секогаш му фалеше.
Едно големо дебело пешкирче до коментаторот на МТВ и едно големо Честито за фановите на Мареј.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Nole ni medal ne zasluzuva, Del Po posle ova denes bar bronza neka osvoi, ova izdanie denes na Nole bese amatersko, bez brejk, bez set, klasicna nula, ne mu dolikuvase vakva pretstava denes, mizerija, grev ke e Del Po doma so prazni race da otide.

Sto se odnesuva do finaleto, Fedeks komotno go proglasuvam za sampion, ovoj Marej denes glavata si ja udirase samo nulata Nole ne bese kadaren da ja iskoristi psiholoshkata slabost na protivnikot, a Federer toa uvek go koristel vo svoja polza pa ocekuvam da pobedi, 2-1 tipuvam za nego deka ke e i ke go zeme ona sto mu fali i to je to, a i bolje on da tepa zasto ova e i negova posledna sansa za olimpisko zlato.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ептен слаба игра од Џокович,не покажа ама баш ништо.Добро финале ќе гледаме.

Член од
1 август 2012
Мислења
7
Поени од реакции
2
Nole ni medal ne zasluzuva, Del Po posle ova denes bar bronza neka osvoi, ova izdanie denes na Nole bese amatersko, bez brejk, bez set, klasicna nula, ne mu dolikuvase vakva pretstava denes, mizerija, grev ke e Del Po doma so prazni race da otide.

Sto se odnesuva do finaleto, Fedeks komotno go proglasuvam za sampion, ovoj Marej denes glavata si ja udirase samo nulata Nole ne bese kadaren da ja iskoristi psiholoshkata slabost na protivnikot, a Federer toa uvek go koristel vo svoja polza pa ocekuvam da pobedi, 2-1 tipuvam za nego deka ke e i ke go zeme ona sto mu fali i to je to, a i bolje on da tepa zasto ova e i negova posledna sansa za olimpisko zlato.
vo 3 seta se igra finaleto

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Премногу нервозен Ноле, може притисокот од трибини и самата помисла Финале на ОИ си го направи своето... Сепак, тој е професионалец и треба да ја контролира нервозата...

Мареј собираше "ситни пари" по земјата, а Ноле имаше убави брејк шанси, а не ги искористи, нема што да се зборува повеќе... Кога веќе е во борба за бронзата, нека одигра максимално добро и нека ја освои :)

Финалето ќе го гледам без додатна нервоза, со блага наклонетост кон Федерер, нека си освои човекот се' во кариерата, секако е Најдобар и далеку пред другите... Тоа е тоа :pipi:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Токму така и се случи , не ми се верува дека ваков меч играше Мареј , од почеток до крај со исто темпо , без падови , прецизни топки , мрежата како да постоеше за неговите ударци , лево десно , Џоковиќ одеше лизгачки обидувајќи се да ги врати топките. Мареј конечно доби самодоверба која што секогаш му фалеше.
Едно големо дебело пешкирче до коментаторот на МТВ.
Marej ne bese nisto posebno denes, milion brejk sansi mu dade na Nole, odnosno moznosti, so slab prv servis, so mnogu vtori servisi, Nole nemase nikakov ritrn, nikakov, toa e negovoto najsilno oruzje i e eden od najdobrite vo toj pogled, denes u minus bese vlezen so ritrnot, taka da vakov Marej od denes e rutina za bilo koj od golemava trojka a istiot da igra na nivo. Za da Marej pobedi so vakva igra protiv Federer, ovoj vtoriov treba da e mizeren, nesto slicno ko Nole denes, nisto da ne izigra
--- надополнето: 3 август 2012 во 21:39 ---
vo 3 seta se igra finaleto
Da ? Uste bolje za Federer.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom