Тенис, Лондон 2012

Статус
Затворена за нови мислења.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Еве го и Федерер, со малку среќа на крајот, ама заслужено. Иако ќе беше многу интересно, ако го земеше сетов Иснер.
Реално со многу среќа, тоа да ти помине на меч топка, на сервис на противникот при резултат 6-5* е тоа е навистина среќа, можеби ќе го освоеше Иснер тајбрејкот, а за понатаму не би сакал да коментирам.

Утре во 13 часот Федерер против Дел Потро. Се сомневам дека може Дел По било што на овој меч, подоцна во второто полуфинале ќе играат Мареј и Ѓоковиќ, мислам дека Енди ќе се пласира повторно во финалето, но сепак би сакал Новак да оди таму доколку Федерер победи против Дел Потро.

Кај жените, сигурно ќе има една Русинка во финалето, во второто полуфинале играат Кириленко и Шарапова, максимално изедначени во своите претходни мечеви и мислам дека Кириленко може до финале и медал бидејќи е во одлична форма, а за едно мало влакно не успеа да се пласира во најдобрите 4 на Вимблдон т.е. во полуфиналето, а таму ќе играше со Кербер која и не е Бог знае каква противничка и ќе можеше да се надева за место во финалето. Но еве сега поправен тест, ќе го има утре во 15 часот против Шарапова.

А

Анноун

Гостин
Возниацки влезе во мелникот наречен Серена ! 6-0 6-3
Утре за истата дејност нека се спрема Азаренка . Си ја пишам -20.5 гема , лед не ме леди .

Русинка у финале а ? Марија ќе биде мислам :pos:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Возниацки влезе во мелникот наречен Серена ! 6-0 6-3
Утре за истата дејност нека се спрема Азаренка . Си ја пишам -20.5 гема , лед не ме леди
Не знам баш, ако е 20,5 може и да е плус. Добро одигра на Вимблдон Азаренка и не верувам Серена да е толку доминантна утре. Повеќе ми оди Шарапова на +19,5 или 20,5.

Исто и кај мажите очекувам двете да се решат во 3 сета.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Федерер вс Делпо, хммм многу тешко за прогноза, Федерер е често пати доста нервозен кога игра на олимпијада, и не го игра својот најдобар тенис.

Така да ништо не се знае, се надевам дека ќе го надмине притисокот и ќе победи во 2 лесни сета, ама ќе видиме.

Член од
21 август 2011
Мислења
246
Поени од реакции
97
Ќе има пренос денес од некој меч на МТВ?

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Од Серена очекувам лесна победа во 2 сета, одлично игра на турниров, и според мене е најголем фаворит за злато, а од другите Шарапова ми е фаворит, ама би можела Кириленко да изненади (очекувам тука 3 сета).
Кај мажите се надевам на реприза од Вимблдонското финале:)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Гази гази ама ете виде, се спаси на 4-4 брејк топката некако и сега ќе извлече жива глава, како и секогаш.
Абе нека има среќа колку сака, само нека си игра Дел Потро смирено и како што треба...

А

Анноун

Гостин
Е многу го поштувам Брајант што оди да гледа во живо и Тенис и Фудбал и други спортови . Ама има тоа врска што живеел во Италија долги години .

Член од
1 август 2012
Мислења
7
Поени од реакции
2
Гази гази ама ете виде, се спаси на 4-4 брејк топката некако и сега ќе извлече жива глава, како и секогаш.[/quo
Гази гази ама ете виде, се спаси на 4-4 брејк топката некако и сега ќе извлече жива глава, како и секогаш.
grev e da kazes deka federer sekogas se spasuval tolku ti e teniskoto znaenje togas...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom