- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Sharapova...
Реално со многу среќа, тоа да ти помине на меч топка, на сервис на противникот при резултат 6-5* е тоа е навистина среќа, можеби ќе го освоеше Иснер тајбрејкот, а за понатаму не би сакал да коментирам.Еве го и Федерер, со малку среќа на крајот, ама заслужено. Иако ќе беше многу интересно, ако го земеше сетов Иснер.
Не знам баш, ако е 20,5 може и да е плус. Добро одигра на Вимблдон Азаренка и не верувам Серена да е толку доминантна утре. Повеќе ми оди Шарапова на +19,5 или 20,5.Возниацки влезе во мелникот наречен Серена ! 6-0 6-3
Утре за истата дејност нека се спрема Азаренка . Си ја пишам -20.5 гема , лед не ме леди
Oд 13 часот на собраниски канал.Ќе има пренос денес од некој меч на МТВ?
Гази гази ама ете виде, се спаси на 4-4 брејк топката некако и сега ќе извлече жива глава, како и секогаш.Само гази Делпии!!
Абе нека има среќа колку сака, само нека си игра Дел Потро смирено и како што треба...Гази гази ама ете виде, се спаси на 4-4 брејк топката некако и сега ќе извлече жива глава, како и секогаш.
Гази гази ама ете виде, се спаси на 4-4 брејк топката некако и сега ќе извлече жива глава, како и секогаш.[/quogrev e da kazes deka federer sekogas se spasuval tolku ti e teniskoto znaenje togas...Гази гази ама ете виде, се спаси на 4-4 брејк топката некако и сега ќе извлече жива глава, како и секогаш.