- Член од
- 16 август 2007
- Мислења
- 1.934
- Поени од реакции
- 1.677
3 макс комфорт
Со врске
Со врске
Attachments
-
38,9 KB Прегледи: 55
Аман бе не сме ние техничка поддршка тука. Јави се на 080012345, аман. И да, и кај мене нема, фала на прашање. Рекоа технички проблем.Имате ли вие сител на макс тв?Ја неам,да не знае некој шо може да биде проблемот.
добро бе не се нервирај,само прашав.Аман бе не сме ние техничка поддршка тука. Јави се на 080012345, аман. И да, и кај мене нема, фала на прашање. Рекоа технички проблем.
HBO пакетот е за Комфор пакетот, во Старт не е вклучен.Значи вака, денес мигрирав од стариот 3 макс старт во новиот 3 макс старт пакет, и ТВ-то е ресетирано, ги нема HBO oва она, значи миграцијата е остварена (?). Арно ама, интернетот е сеуште спор. Лимитот ми беше пројден во прошлиот пакет (30 гига), меѓутоа ми рекоа дека одкако ќе се изврши миграцијата, ќе се врати и брзината на интернетот заедно со сообраќајот, односно ќе почне со примена лимитот од новиот пакет (300 гига).
Што да направам? Да почекам некое време да ја средат брзината? Да го ресетирам/рестартирам уредот?
Се јавив, не била извршена миграцијата ми вика...Јави се на 0800 12345 и кажи им го проблемот ќе ти го средат одма
Дали се нормални пи*ка им материна, за 2 недели наводно сум потрошил над 120 гига и сега лимитот готово, до крај на месецов ќе имам спор нет. Како е можно не ми е јасно, НИЕДЕН филм, НИЕДНА игра, НИЕДЕН hd порнич, абе ништо немам симнато, освен што секој ден си скајпувам со другари и играм League of Legends, КАКО Е МОЖНО 120 ГИГА ДА ВИ ЕБАМ ЛОПОВИТЕ ДА ВИ ЕБАМ. Сигурно коа ке се јавам да ги прашам дали има начин да се види кај отишле гигава ќе ми речат дека нема.
Друго нешто, мислев дека само и кај мене е вака, го прашав другар ми што не е воопшто компјутерџија како мене, значи чоекот седи на пц 2 саата дневно макс, не е по игрите, исто така ниеден филм ни ништо - ПОГОДЕТЕ! Иста ситуација! ШТО К*Р ?!!?!!?!?!?
300GB добиваш за ден максумум два, а MaxTV зависи, од 2-3 дена до 1 недела во екстремни случаеви.Вака сега.. петокот го продолживме договорот за 3макс старт .. и сега кога би требало да ми го пуштат новиот интернет и макс тв ? отприлика колку време се чека ... и дали ке имам 300 гб уште од овој месец ?
Kако да проверам дали имам 300 гб .. ваљда не ми имаат уште пуштено дека сабота и недела се неработни .300GB добиваш за ден максумум два, а MaxTV зависи, од 2-3 дена до 1 недела во екстремни случаеви.
нема врска сабота недела ... мене пакетов ми ги пуштија во саботата !!!!Kако да проверам дали имам 300 гб .. ваљда не ми имаат уште пуштено дека сабота и недела се неработни .
Јас чекам веќе недела дена за C&S Start така да ...Вака сега.. петокот го продолживме договорот за 3макс старт .. и сега кога би требало да ми го пуштат новиот интернет и макс тв ? отприлика колку време се чека ... и дали ке имам 300 гб уште од овој месец ?
Вака, до почетокот на 2013 година телеком ќе има поставено оптика низ цела Македонија. До сега, еве во кои градови е достапна таа услуга (како што можеш да видиш и во некои место во Куманово има поставено оптика). Телеком покрива огромен дел од територијата на Македонија и фала богу дека многу поспоро ќе се одвива инсталацијата на оптиката споредено со тој вашиот оператор кој работи само на територијата на Куманово и на кого му е многу полесно да се инсталираат тие 15 км оптик, на мвр им требаше 2 години за да се вмрежат сите камери и да се инсталира оптика од 300км. Со тек на време секаде ќе се имплементира оптиката на телеком, порано близу (кејблтел) кога почнаа со работа поставија лан мрежа во центарот на Штип, додека во другите места нема(ше). Значи ли тоа дека близу не чини ?Аууу, немој бе друже, бог ли е тхоме во земјава? Нема подобри? Имам за 750ден 62 канали аналогна и 19 дигитална(со хбо, аренаспорт 1 и 3, 2 спорт клуба, ртл хр, нова хр, хрт1, прва, обн и многу други канали), 12мбит/4мбит 300гб интернет и фиксен со 0ден претплата. Додај уште 100ден разговор, за 850ден имам се што ми треба, а ти за скоро истото ќе плаќаш 1500ден, а имам секогаш пинг до 10мс, па нека е и свети телеком не би плаќал дупло, голем к*р што е локален оператор. Први се во Куманово кои имаат пуштено 15км оптички кабел. Телеком сеуште дреме со стари 2 жички кабел по бандери.
со какви врски можеш поточно да објасниш пошо и татко ми работи во т-хоум, па да искористам?3 макс комфорт
Со врске