Тајландска јога и масажа во Македонија

Член од
17 јануари 2009
Мислења
97
Поени од реакции
21
Ме интересира дали знаете некој салон за тајландска јога и масажа.
Tradicionalna jogijska tajlandska masaža iscjeljujuća je vještina s poviješću dužom od dvije tisuće godina. Ukorijenjena u indijskoj ayurvedi, a temelji se na uravnoteženju sustava energetskih linija. Prateći ih u meditativnom stanju, terapeut ritmičnom masažom, akupresurom, pasivnim asanama i blagim uvijanjima kralježnice potiče i uravnotežuje protok energije.

Uz energetske, prisutni su i očiti učinci jogijske masaže – tijelo postaje gipkije, a bolovi u zglobovima i leđima ili bolovi kod išijalgije smanjuju se ili nestaju. Masaža djeluje detoksikacijski, a ubrzana cirkulacija limfe jača otpornost organizma. Razne torzije i kompresije istiskuju zaostalu krv iz unutarnjih organa i zamjenjuju je svježom. Živčani sustav postaje uravnoteženiji, stoga ova masaža ima izuzetno opuštajući i revitalizirajući učinak.

Ako redovito vježbate jogu, jogijsku bismo vam masažu preporučili barem četiri puta godišnje. Zanimljivo je na drugačiji način doživjeti svoje tijelo i disanje, a vrlo vjerojatno primijetit ćete i razliku u vježbanju.
постот е едитиран
 

Kajgana Shop

На врв Bottom