Супер коли низ Македонија

Член од
28 август 2013
Мислења
32
Поени од реакции
4
Јас сум од струмица и имам видено доста скапи коли што носат наши од Швајцарија,Германија и др.
Ламборгини Диабло
Астон Мартин
Форд Мустанг
Тојота Супра(Тунинг 500hp)
Хаммер Х1
Мерцедес С600
Лотус
Ауди А8 W12 (500 или 600hp не сум сигурен) иначе сум се возел во него и предобро нешто е
Порше
Ауди Р8

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.093
Поени од реакции
1.884
Mustang GT Cabrio ... луда машина
малце лошо испадна сликава на брзање + од мотор ... ама јбг :)

IMG_20130913_154407.jpg

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.093
Поени од реакции
1.884
Ај колата не е лоша ама со мотика стајлингов шо праиме?
Таков си е де да личи на елеанор
мене уопште не ми е мотика стајлингов

еве и други такви

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294

еве и други такви

Нашиве необразовани празноглавци ке си речат еј види го што кола вози,а фордов вака нашминкан не е повеќе од 15000 евра во германија со се документи и хомологација 20000е што и не е некоја сума ако се земе у предвид дека една опел астра е 16.000 на ново, а пасат 22000.

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.689
Поени од реакции
285
Член од
16 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
78
Ама ич не личи на елеанор...ни малку. Само личи на нешто што деца би го направиле на Need for Speed.

Нашиве необразовани празноглавци ке си речат еј види го што кола вози,а фордов вака нашминкан не е повеќе од 15000 евра во германија со се документи и хомологација 20000е што и не е некоја сума ако се земе у предвид дека една опел астра е 16.000 на ново, а пасат 22000.

Mustang у принцип е ефтина кола со 60 години стара технологија, но тоа што е ретка на овие простори ја прави као демек јака и интересна.
Ovoj se posra niz skopje, pocel den se vozi, jakata kola poise brmci odosto ide.

Neka zeme ferarri ako e fraer.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Не е битно да иде, битно е да изгледа као да иде ;)

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Баш така раритет е на нашиве простори и малоумниве скопјан(ки) си мислат дека е кујзнае каква кола

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Ovoj se posra niz skopje, pocel den se vozi, jakata kola poise brmci odosto ide.

Neka zeme ferarri ako e fraer.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Ама ич не личи на елеанор...ни малку. Само личи на нешто што деца би го направиле на Need for Speed.

Mustang у принцип е ефтина кола со 60 години стара технологија, но тоа што е ретка на овие простори ја прави као демек јака и интересна.

Не е битно да иде, битно е да изгледа као да иде ;)
Баш така раритет е на нашиве простори и малоумниве скопјан(ки) си мислат дека е кујзнае каква кола
Не знам зошто толку "какате" за колава, добро, не е Ферари или Ламбо, но се кладам дека сите вие не сте пробале кола над 100 коња и само мрчите, а да седнете зад воланот на Мустангов ќе се измочате во гаќи и ќе "зјапате" по улици дали некој ве приметува . :)

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.689
Поени од реакции
285
Не знам зошто толку "какате" за колава, добро, не е Ферари или Ламбо, но се кладам дека сите вие не сте пробале кола над 100 коња и само мрчите, а да седнете зад воланот на Мустангов ќе се измочате во гаќи и ќе "зјапате" по улици дали некој ве приметува . :)
Не се клади, ќе изгубиш.

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Не се клади, ќе изгубиш.
Друже никој не рече дека колава не е добра или пак дека некој не би посакал да ја има, реков дека не е кујзнае што во градов и дека тој што може да си приушти астра на ново може да има ваква иста

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.689
Поени од реакции
285
Друже никој не рече дека колава не е добра или пак дека некој не би посакал да ја има, реков дека не е кујзнае што во градов и дека тој што може да си приушти астра на ново може да има ваква иста
Јас на болдираното реплицирав.

Kajgana Shop

На врв Bottom