- Член од
- 16 август 2013
- Мислења
- 13
- Поени од реакции
- 6
Не е Ламборџини за сите, ама јеби га.http://maxim.mk/foto-go-iskrshi-lamburdzinoto-od-drvo-zhitelka-na-prishtina-go-unishti-svojot-skapocen-avtomobil
греота за колата ... не е во МК ама сепак

Не е Ламборџини за сите, ама јеби га.http://maxim.mk/foto-go-iskrshi-lamburdzinoto-od-drvo-zhitelka-na-prishtina-go-unishti-svojot-skapocen-avtomobil
греота за колата ... не е во МК ама сепак
Mustang GT Cabrio ... луда машина
малце лошо испадна сликава на брзање + од мотор ... ама јбг![]()
Таков си е де да личи на елеанорАј колата не е лоша ама со мотика стајлингов шо праиме?
Нашиве необразовани празноглавци ке си речат еј види го што кола вози,а фордов вака нашминкан не е повеќе од 15000 евра во германија со се документи и хомологација 20000е што и не е некоја сума ако се земе у предвид дека една опел астра е 16.000 на ново, а пасат 22000.Таков си е де да личи на елеанор
мене уопште не ми е мотика стајлингов
![]()
еве и други такви
![]()
![]()
Ovoj se posra niz skopje, pocel den se vozi, jakata kola poise brmci odosto ide.Mustang GT Cabrio ... луда машина
малце лошо испадна сликава на брзање + од мотор ... ама јбг
Прегледај го приврзокот 72365
Ама ич не личи на елеанор...ни малку. Само личи на нешто што деца би го направиле на Need for Speed.Таков си е де да личи на елеанор
мене уопште не ми е мотика стајлингов
Нашиве необразовани празноглавци ке си речат еј види го што кола вози,а фордов вака нашминкан не е повеќе од 15000 евра во германија со се документи и хомологација 20000е што и не е некоја сума ако се земе у предвид дека една опел астра е 16.000 на ново, а пасат 22000.
Не е битно да иде, битно е да изгледа као да идеOvoj se posra niz skopje, pocel den se vozi, jakata kola poise brmci odosto ide.
Neka zeme ferarri ako e fraer.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Ovoj se posra niz skopje, pocel den se vozi, jakata kola poise brmci odosto ide.
Neka zeme ferarri ako e fraer.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Ама ич не личи на елеанор...ни малку. Само личи на нешто што деца би го направиле на Need for Speed.
Mustang у принцип е ефтина кола со 60 години стара технологија, но тоа што е ретка на овие простори ја прави као демек јака и интересна.
Не е битно да иде, битно е да изгледа као да иде![]()
Не знам зошто толку "какате" за колава, добро, не е Ферари или Ламбо, но се кладам дека сите вие не сте пробале кола над 100 коња и само мрчите, а да седнете зад воланот на Мустангов ќе се измочате во гаќи и ќе "зјапате" по улици дали некој ве приметува .Баш така раритет е на нашиве простори и малоумниве скопјан(ки) си мислат дека е кујзнае каква кола
Не се клади, ќе изгубиш.Не знам зошто толку "какате" за колава, добро, не е Ферари или Ламбо, но се кладам дека сите вие не сте пробале кола над 100 коња и само мрчите, а да седнете зад воланот на Мустангов ќе се измочате во гаќи и ќе "зјапате" по улици дали некој ве приметува .![]()
Друже никој не рече дека колава не е добра или пак дека некој не би посакал да ја има, реков дека не е кујзнае што во градов и дека тој што може да си приушти астра на ново може да има ваква истаНе се клади, ќе изгубиш.
Јас на болдираното реплицирав.Друже никој не рече дека колава не е добра или пак дека некој не би посакал да ја има, реков дека не е кујзнае што во градов и дека тој што може да си приушти астра на ново може да има ваква иста
Малку веројатно, после твојот коментар за Мустангот.Не се клади, ќе изгубиш.