- Член од
- 15 август 2011
- Мислења
- 52
- Поени од реакции
- 14
Јас денес одам се надевам ќе завршам работа да не остане за утре
И јас сум со тој план.
Јас денес одам се надевам ќе завршам работа да не остане за утре
ќе зеам пак деЈа потврдувам дека и со греалка смрзнувавме кога немаше вино А после кога стаивме изолација на прозорот малку помалку смрзнувавме, ама за секој случај си пиевме вино.
не за жирантите треба нели потврда од плата. Само незнам од колку плати...
не ветувам бидејќи не сум сигурен дали ќе дојдам до интернет. Планирам да отспијам таму една вечер имам нешто работа и утре.Te молам извести не после како си поминал и како се одвива се.
И јас сум со тој план.
Некој дали знае да ми каже до колку работе администрацијата у Кузман?
Тогаш и тебе те замолувам да кажеш како иде распределувањето на собите, делот со цимерите и цената.
Ќе оди некој утре да се вселува , ако сака да пише потоа дали може да се бира цимер и соба ?
Еве пред малку се вселив може да бираш и соба и цимери т.е. цимери неможам да бирам (нема луѓе) прв сумсобите нема да ги делат од совет на станари. Лани тие ги делеа и можеше да си бираш соби и цимери. Годинава советот на станари нема да има допирна точка со делењето на собите. Така ми кажаа тие. И луѓето што се совет на станари се чудат кој и како ќе ги определуваат собите и цимерите.
Еве пред малку се вселив може да бираш и соба и цимери т.е. цимери неможам да бирам (нема луѓе) прв сум
Нешто слушнав дека сега прво треба да ги уплатиме во банка тие 200-300 денари колку што беа документите што ги земаме од портирот, па после пак да се враќаме во банка за да ја уплатиме станарината за првиот месец. Точно е ова?Еве пред малку се вселив може да бираш и соба и цимери т.е. цимери неможам да бирам (нема луѓе) прв сум
Тие од совет на станари ли ги делат собите или управничката ?Еве пред малку се вселив може да бираш и соба и цимери т.е. цимери неможам да бирам (нема луѓе) прв сум
процедурата е вакаАј некој што веќе се вселил во Гоце да информира што како Посебно во врска со цените
Чек, КЗЖ се плаќа на портирница? А ратата у банка?процедурата е вака
1. купуваш уплатници и плаќаш за ксж и документи околу 500 ден
2. со платени тие 2 работи одиш кај управникот да земиш документи
3. потполнуваш документи и со платена рата за месец септември 3445 за двособна соба одиш кај управникот да земиш соба. Ако сакате цимерки, двете истовремено треба да бидите кај управникот.
4. земате соба, си купувате нова брава ја менувате старата и то е то.