(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Абе нема нишо да направаме дали сме на негова страна или не там си има закон и не смеее да се крше , а сега останува да видаме колко ке го казнат и как....(парично или ....) :(
Се согласувам да го казнат ако е навистина крив но не можеме да кажеме со сигурност.Ако е како со Кристиано кој немаше никаква врска со обвинувањата тогаш не е крив,а ако е.....:toe:
 

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Од овие гласини тоа првата нема шанси да успее онаа со саха и браун, а па онаа со нани уште повеќе нема да успее зошто на манчестер ќе им требаат играчи дури и сега еден да се повреди (не дај боже) ќе немаме замени па така зимава не очекувам некој да си иде само би требало да дојде некој.
 

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
И јас сум за тоа никој да не си оди а да дојде уште некој кај нас.Но како што кажав погоре Браун го одбил последниот понуден договор,а во јуни му истекува договорот па зареди тоа се приморани да го продадат инаку на лето ке си замине без оштета.Наводно имало спремна понуда за Лам но сигурно ќе се почека до јануари да се види како ќе одат работите.Ќе видиме.
 
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.701
Поени од реакции
9.375
Dokolku ne uspee zdelkata so Lahm,Ferguson gleda zamena na Braun i na Nevil vo Alan Hutton od Rangers i Bosingwa od Porto.gledajki gi poslednite mecevi na Porto i Rangers,vo Hutton i Bosingwa gledam dostojna zamena na Nevil vo desnata bekovska pozicija.ako dojde nekoj od niv (Lahm,Bosingwa i Hutton) bi bilo mnogu dobro za nas.posebno Lahm koj moze da igra i na levata bekovska pozicija.
 

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Лам е најважно што може да изигра и во нападот.Тоа го покажа на Светското Првенство во Германија 2006 година.Бидејќи не пратам многу Германско Првенство не можам да зборувам со факти но мислам дека би бил одлично засилување.
За Хатон Фергусон имаше само пофални зборови, го имам гледано и стварно е одличен фудбалер.И тој добро би ни дошол. А за Босингва стварно не го имам заприметено но сигурно е добар ако Фергусон фрлил око на него.
 

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Абе сега 300 можни трансфери ќе се најават, секојпат е така тај период, пред трансфер периодот, и летото разни трансфери беа најавувани во весниците, новинарите пишат за да го продадат весникот, ретки се тие што имат точни и вистинити информации. Не треба да се залетуване оти сега ќе пишат за кој фудбалер ќе им текне... Ќе видиме Ферги дали и кој ќе донесе и ќе чекаме официјална потврда од клубот. Сакам пак да ме израдуват как летото кога отворив manutd.com и читам за Нани и Андерсон...:salut::smir:
 
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.701
Поени од реакции
9.375
a be ne treba da se pravat mnogu transfer vo januari.1 do 2 max.edinstveno so ni treba e eden desen bek i eden lev za zamena na evra za sekoj slucaj.zasto ferguson izjavi deka nema da pravi transferi vo januari.setete se so sluci so evra i vidic koga stignaa pred 2 godini vo januari.a videte gi sega kako igraat.znaci spored mene ako se pravat mnogu transfer najdobro bi bilo vo letniot period.a sega ce vidime so ce se desi naredniot mesec.
 

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Види другарче,секогас е поинтересно и попривлечно тоа што е забрането.А далеку од тоа дека немаат пари.И јас се надевам дека нема да има никакви докази кои посочуваат на него.
Ако се сеќаваш пред една година имаше покренато постапка и против Роналдо кој наводно ја силувал девојката (од не знам каде беше),а после испадна дека сакала со тоа да добие оштета.Кога посведочија дека таа му се упикувала и слично ги повлече тужбите против него и тој остана чист.Не сум сугурен но и ова ми наликува на такво сценарио.Времето ќе покаже но ова е моја претпоставка.Ние сме на негова страна во секој случај.
извини што реплицирам подоцна :) чекав гости - Никола се викам инаку се сеќавам на случајот и само се надевам дека пак ќе се случи истото т.е да се ослободи играчов.......
за трансферите..... интересно доста интересно но навистина не треба да се оди на повеќе од 1-2 играчи во јан преоден рок. толку одам да спијам ѓаволи.... :) :)
 

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Во тимов искрено не ни теба ништо друго освен поголем тимски дух... според мене мозеби ке ни треба еден но само еден десен бег на местото на Невил бидејки чоеков после оваа долга повреда не би се вратил во формата во која беше.... па и да не има трансфери го имаме Броун кој искрено добро си ја врши работата.... тоа од мене ПоздраВ
 

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Ајде овај викенд Конечно ке бидеме први
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom