ova e staro brat:helou:многу јако!!!
што мислите монтажа ли е???
Играа во 99 година во групите! И двата натпревари завршија 3-3!!! Очекувам страшен фудбал и од двете екипи! И ако падне Манчестер нема да ми биде толку криво колку со ке ми биде ако паднат од боса екипа како Челзи или Ливерпул!!!Ова го чекам од кога знам за фудбал.
уште од мали нозе сум во крвта за манчестер,а втор тим ми е барселона.не сум ги гледал никогаш мегу себе да играат,а сум го посакувал одсекогаш![]()
![]()
![]()
Кај мене не се отвара...Играа во 99 година во групите! И двата натпревари завршија 3-3!!! Очекувам страшен фудбал и од двете екипи! И ако падне Манчестер нема да ми биде толку криво колку со ке ми биде ако паднат од боса екипа како Челзи или Ливерпул!!!
На Ноу Камп со Барса:
Клипот од Олд Трафорд ми е на хардот коа ке имам време ке го аплоадирам! Поздрав
Третиот гол на натпреварот односно вториот на Јунајтед ми е најубавиот погодок на Манчестер на сите времињаИграа во 99 година во групите! И двата натпревари завршија 3-3!!! Очекувам страшен фудбал и од двете екипи! И ако падне Манчестер нема да ми биде толку криво колку со ке ми биде ако паднат од боса екипа како Челзи или Ливерпул!!!
На Ноу Камп со Барса:
Клипот од Олд Трафорд ми е на хардот коа ке имам време ке го аплоадирам! Поздрав