(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ајде честито Ѓаволи.Вака и Барса да ја поминеме!Шампиони!Пресреќен сум за Гери Невил, претпоставувам и вие!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.574
Поени од реакции
5.580
Од кај знаеш дека ќе тепаме? Кој ти кажа? Зашто се мислам дали да ја уплатам сингл за 100 000 евра. Пиши сигурна информација. И кажи го резултатот ако го знаеш.
1-0 :D

Честито победа :smir:

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Хах ливерпул фан прво вие обезбедете си место во финале:) ај честито ни полуфинале првата утакмица ни е на Ноу Камп со среќа.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ајде честито победа, да ни се множат! Главните играчи свежи ќе ги дочекаат африканците така да очекувам крвнички викенд!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
aj cestito neka ni bide mestoto vo 1/2 finaleto.dali vidovte kako reagiraa navivacite na sekoj dopir na topkata so neville.pozz

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Честитки момци честитки...
Одличен рутински натпревар, си го гледав така опуштено и релаксирано, малку судијата ми го дигна притисокот со пеналот ама тоа е тоа , мислев дека ВДС ќе одбрани ама Де Роси сам си ја заврши работата.
Супер е што не примивме гол, со комбиниран состав ги запревме и победивме Рома, искрено очекував да го направат интересен натпреварот.
Одличен натпревар на сите поединци, Гигс малку беше незабележлив, ама добро е. Супер е што Невил и Силвестре ни се вратија, супер е и што Рио ги одигра сите 90 минути, супер е што и Пике успеа во своите задачи и му се зголеми самодовербата... Супер натпревар, можеше да имаме подобра реализација ама тоа е тоа... Одиме на Барса

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
лесно и рутинирано против пациентите во ЛШ.
следна дестинација НОУ КАМП!!!
рајкард идеме!!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
A be Pujol ne im igral prvata:zlo:

Z

ZeroStyle

Гостин
За малку утнав резултато:pos:
Иначе за пеналон судијана глупак ама нема везе ко што рековте правдината излезе на виделина.
Следна е барселона.

Fuck Barcelona and Real Madrid
I love United since i was a kid :wink:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
sega gledam na HTV puyol dobil zolt i nema da igra na prviot mec na kamp nou:)

edit:mi go zede zborot Chombe:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom