(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Е за ова вреди да се пивне сега :) туку незнам што се исплашивте толку и за Видиќ, брзо ќе се врати зверчето - ќе не изненади.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.743
Поени од реакции
11.626
Добро е.. Само да кажат колку време ке отсуствува !!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Добро е.. Само да кажат колку време ке отсуствува !!
Веројатно нема да отсуствува а ако го одмара има шанси тоа да биде против Рома со Пике во почетен состав а Рио да влезе ако има потреба макар што не верувам.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Мислам дека со рома нема да го стави намерно и ќе го чува за со Афронал во недела!

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ох фала Богу.Сега Ферги нека го чува, Рио не би требало да игра со Рома.Пике е супер, сите во Манчестер се задоволни од него.Спремен е за игра!

Член од
5 април 2008
Мислења
27
Поени од реакции
0
Абе таков :zver: не се повредува така лесно али и неопоравен да игра дечиштата од арсенал неможат против него значи утакмицата е добиена останува уште да ја изгледаме и да видиме како КИКИ ке им го врти паметот на малите од арсенал. Тој ебуе или како се вика(не се замарам со играчите на арсенал) ке фати :ija: од напаѓачите на МАНЧЕСТЕР.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Абе таков :zver: не се повредува така лесно али и неопоравен да игра дечиштата од арсенал неможат против него значи утакмицата е добиена останува уште да ја изгледаме и да видиме како КИКИ ке им го врти паметот на малите од арсенал. Тој ебуе или како се вика(не се замарам со играчите на арсенал) ке фати :ija: од напаѓачите на МАНЧЕСТЕР.
te gleam nov si na forumov i eve edno dobredojde od mene.

on topik:ajde cim so Rio ne e nesto seriozno so roma neka se odmara i posle so afronal da gi zgazi,da ne se cue a od adebayor i b od bentner.ajde pique da zabie uste eden protiv roma godiana:).pozz

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Ја мислам дека треба у среда да игра Фердинанд оти ај Пиќе не ми прави толкав страв дека ќе згреши ама нешто Ошеј не ми е како што треба нешто.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ја мислам дека треба у среда да игра Фердинанд оти ај Пиќе не ми прави толкав страв дека ќе згреши ама нешто Ошеј не ми е како што треба нешто.
Abe,znaete li sto zborite vie?Roma da pobedi 0:2 na OLD TRAFORD,BOZE MOJ :nesvest: ..Znaes koga ke pobedat,ROMA na OLD TRAFORD na 31 FEBRUARI:helou:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.743
Поени од реакции
11.626
Поарно да го одмара за во Недела!! Со втор состав во среда, ке ги тепаме 2:1 !!

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Абе не викам дека Рома ќе победи 2-0 туку зошто да се нервирам за џабе :) ако Ошеј или некој друг направи таква почетничка грешка уствари па јас шо за џабе се нервирам Руни е тука тој знае секаде да спаси:vozbud:и голман да го стават пак ќе одигра 110%

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Леле бе, од Рома ли се плашите? Од оние на Олимпико што ги тепавме 2:0, онаа година 7:1 на Олд Трафорд?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom