Почекај секунда, ќе го прашам братучед ми ако е онлине на фејсбук па ќе ти кажам, он најверојатно знае ако има таква страница.Dali nekoj znae nekoja webstrana za srpski i makedonski zabavi sho se odrzuvat vo germanija!? Primer vo svedska ima svefeste i tamu poveketo golemi zabavi gi pishuvat.. koj idi kaj idi i tn..
fala ti ) aj mozi ke najdime ako imame srekaПочекај секунда, ќе го прашам братучед ми ако е онлине на фејсбук па ќе ти кажам, он најверојатно знае ако има таква страница.
--- надополнето: Dec 3, 2011 11:06 PM ---
Беше онлине ама се исклучил, ајде кога ќе ми врати ќе ти оставам порака на профил .
http://druzi.se/locations/?o=0®ion=&country=&block_id=fala ti ) aj mozi ke najdime ako imame sreka
Fala *baaaaCka*
Има ли кајганџии во Германија?
Има ли кајганџии во Германија?
Избега ли од булгаристан бе Кадаиф бе? Од убавините блгарскиИма ли кајганџии во Германија?
Одамна тоа ќерко, ти да не си у комшилук сеа?Избега ли од булгаристан бе Кадаиф бе? Од убавините блгарски
Ех арно ти текнало, сега да не те прочитам да браниш булгаришта. Џе си сад? Север, југ, центар, запад, исток?Одамна тоа ќерко, ти да не си у комшилук сеа?
NRWЕх арно ти текнало, сега да не те прочитам да браниш булгаришта. Џе си сад? Север, југ, центар, запад, исток?
Сите сте таму што ве познавамNRW
Du?
Што јужније то тужнијеСите сте таму што ве познавам
Јас сум кај Шампионите на Европа во фудбал