Србија под опасност од бугарско вето

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Зашто романците сакат да зачуват правата на своите во Србиja? Зашто Унгарците сакат да зачуват правата на своите во Србиja и Словакиja?
Не ме разбра изгледа. Не ви го спорам јас тоа право.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Не знам ти ја то, ти си таму, види си во статистиките што пишува. Имате и Монголци, и Кинези и Јапанци имате. И многу други, ама на хартија не ги ставате.
Абе да ти кажам, не знам какви извори користиш, ама вакви нема и ако има тиja са пренебрежително мало. Ако имаш вакви извори - повели. Даj да прочитам.

T

Tetro

Гостин
Абе да ти кажам, не знам какви извори користиш, ама вакви нема и ако има тиja са пренебрежително мало. Ако имаш вакви извори - повели. Даj да прочитам.
Епа не можам да имам во архива се', ако сакам да најдам, ќе ти постирам, ама не мис е праи ќејф бре Фемчо, стар сум и уморен веќе од овие муабети.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Епа не можам да имам во архива се', ако сакам да најдам, ќе ти постирам, ама не мис е праи ќејф бре Фемчо, стар сум и уморен веќе од овие муабети.
Да ти кажам и jaс сум изморен от вакви непродоктивни муабети на кои на црното се вика бело. Да ти кажам имаме от сите народи,чии држави имат амбасади овде. Тоа е гарантирано. :)

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Викаш: Немам доказ ама тврдам!
Познато ;)

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Ги праша дали са Монголци, Кинези или Jапонци?
Дали са туристи, по бизнис или па живеат во Бугариjа.
И jас во Македониjа сум видел црници ама нема податоци колку набротават като малцинство.

Член од
18 февруари 2012
Мислења
1.273
Поени од реакции
930
дај ми кажи кај реков дека "тврдам"?
Само реков дека има, сум видел. А не сум сликал.
што си видел? татари виде ли? како изгледаат? зошто не викате Татари а 99% од Бугарите не виделе татари во животот!

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
дај ми кажи кај реков дека "тврдам"?
Само реков дека има, сум видел. А не сум сликал.
Това дека има, може да со виза,може да са како бегалци, може да са како студенти, може да са со права за престоуване и така натаму...

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Каде има срби во Бугариja? Каде има монголци во Бугариja? Тоа да не сметаш на амбасадорите и службениците во нивните амбасади?
Зошто се правите глупи?????
Знаеш дека не постои земја во светот која нема некое малцинство, едноставно не постои таква 100% да се од мнозинството.
Сакаше на времето Хитлер да прави таква држава, ама ете како заврши тоа историски, се воведе нов израз Геноцид, дотогаш не познат за светот, ама често практикуван, ако над црнците во Африка кога ги поробувале, така и на евреите во WW2.

T

Tetro

Гостин
штоси видел?татаривиде ли?како изгледаат?зоштоневикатеТатариа99%од Бугаритеневиделетатаривоживотот!
најди мој пост каде сум пишал така, па кажи. :)
Това дека има, може да со виза,може да са како бегалци, може да са како студенти, може да са со права за престоуване и така натаму...
Се' може. Ами онине кои на попис сакаа да се пишат, кај се запишаа? Во графа: Друзи ?

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
најди мој пост каде сум пишал така, па кажи. :)
Се' може. Ами онине кои на попис сакаа да се пишат, кај се запишаа? Во графа: Друзи ?
Не, се запишаха со рака на празно место какви са.
--- надополнето: 16 април 2012 во 23:12 ---
Зошто се правите глупи?????
Знаеш дека не постои земја во светот која нема некое малцинство, едноставно не постои таква 100% да се од мнозинството.
Сакаше на времето Хитлер да прави таква држава, ама ете како заврши тоа историски, се воведе нов израз Геноцид, дотогаш не познат за светот, ама често практикуван, ако над црнците во Африка кога ги поробувале, така и на евреите во WW2.
Jaс никога не сум велел,а и државата никога не е велела дека нема малцинства во БГ.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
И на крај ги преполовија на половина или на третина. :)
Тоа можеш да го кажеш за сека држава. Доказ нешто да имаш за да зборуваш вака или тоа е поредната недокажана "вистина"?
Еве jaс не видов ни един протест на малцинство, кое смета,дека не е точна броjката и да докаже,дека има измама.

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
И на крај ги преполовија на половина или на третина. :)
Доказ!!!
Или пак тврдиш?
:pos:
--- надополнето: 16 април 2012 во 23:29 ---
BTW, ако Бугариjа реши навистина да блокира Србиjа, тоа ке биде добро и за вас, Македонците.
Македониjа нема да влезе во ЕУ преди Србиjа. Српските ви газди нема да го дозволjат. Така че тоа е добро за вас /нели не сакате да бидете дел во "фашистичка униjа"/.
А и ке биде уште един мотив да се плука по Бугариjа. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom