Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Член од
25 мај 2018
Мислења
37
Поени од реакции
23
Дефинитивно со Моника Белучи. Моника би ме растурил хехе

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.027
Член од
10 август 2013
Мислења
541
Поени од реакции
929
Друже џабе пишуваш секоја година пак нема да ја ебеш :icon_mrgr:
Ама кој чека ќе дочека, ај ти.. го гледаш утре по Нујорк Тајмс пишуваат како Моника Белучи била фатена во секс афера со Македонец кој уште одамна и имал фрлено око.. хахахахаахахаххах

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.027
Ама кој чека ќе дочека, ај ти.. го гледаш утре по Нујорк Тајмс пишуваат како Моника Белучи била фатена во секс афера со Македонец кој уште одамна и имал фрлено око.. хахахахаахахаххах
Хахахахаха,гарант заборавил дека напишал пред некое време па ја видел темава и му текнало на Моника :D

Член од
25 мај 2018
Мислења
37
Поени од реакции
23
Првиот пат немав среќа, сега вториот можеби ќе имам, али третиот пат сигурно хахахахахах
Ама за Моника вреди и 100 пати да напишеш по што она заслужува...
Автоматски споено мислење:

хахаха само кога ќе слушнете, па онда немојте да се зачудите
Автоматски споено мислење:

Хахахахаха,гарант заборавил дека напишал пред некое време па ја видел темава и му текнало на Моника :D
не сум заборавил, него пробав втора среќа

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.027
Друже ја гледам пред година дена сум изразил желба за една тогашна млада водителка од Македонија која е тотален анонимус па ништо не сум направил а ти со Белучи сакаш.
Најдобро ти е некоја во твојата околина што малку личи на неа да ја истресеш вака вистинскана малце тешко.

Член од
25 мај 2018
Мислења
37
Поени од реакции
23
Друже ја гледам пред година дена сум изразил желба за една тогашна млада водителка од Македонија која е тотален анонимус па ништо не сум направил а ти со Белучи сакаш.
Најдобро ти е некоја во твојата околина што малку личи на неа да ја истресеш вака вистинскана малце тешко.
Ја удирам на велико, ако пали Моника ќе биде како џекпот

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Не е јавно позната, ама на инстаграм прилично и дава на часови по јога у Скопје. Е со неа би се ептен онака јогинско тантрички :vozbud::drk:
Ivana Joga.png Ivana Joga.png

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.577
Поени од реакции
37.480
Дефинитивно со Моника Белучи. Моника би ме растурил хехе
... барем да имаш некоја апстрактна шанса, кажи дека ти би ја растурил неа, а не она тебе, не ја разбирам логиката :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom