Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.206
- Поени од реакции
- 34.444
Барам објаснување како некој може да се пали на Спенџарска. Те молам, елаборирај.
Барам објаснување како некој може да се пали на Спенџарска. Те молам, елаборирај.
Pa ne e interesno sekoja nedela da se palas na ista mora malko i promena. Nebiva se na kvalitet da se udareБарам објаснување како некој може да се пали на Спенџарска. Те молам, елаборирај.
Нека не те лажат....добра е за секс, квалитетна е.Pa ne e interesno sekoja nedela da se palas na ista mora malko i promena. Nebiva se na kvalitet da se udare
Дефинитивно со Моника Белучи. Моника би ме растурил хехе
Друже џабе пишуваш секоја година пак нема да ја ебешOd postarite zeni so Monica Belluci definitivno.
Od mladive Demi Rose :p
Ама кој чека ќе дочека, ај ти.. го гледаш утре по Нујорк Тајмс пишуваат како Моника Белучи била фатена во секс афера со Македонец кој уште одамна и имал фрлено око.. хахахахаахахаххахДруже џабе пишуваш секоја година пак нема да ја ебеш
Хахахахаха,гарант заборавил дека напишал пред некое време па ја видел темава и му текнало на МоникаАма кој чека ќе дочека, ај ти.. го гледаш утре по Нујорк Тајмс пишуваат како Моника Белучи била фатена во секс афера со Македонец кој уште одамна и имал фрлено око.. хахахахаахахаххах
хахаха само кога ќе слушнете, па онда немојте да се зачудитеАма кој чека ќе дочека, ај ти.. го гледаш утре по Нујорк Тајмс пишуваат како Моника Белучи била фатена во секс афера со Македонец кој уште одамна и имал фрлено око.. хахахахаахахаххах
не сум заборавил, него пробав втора среќаХахахахаха,гарант заборавил дека напишал пред некое време па ја видел темава и му текнало на Моника
Ја удирам на велико, ако пали Моника ќе биде како џекпотДруже ја гледам пред година дена сум изразил желба за една тогашна млада водителка од Македонија која е тотален анонимус па ништо не сум направил а ти со Белучи сакаш.
Најдобро ти е некоја во твојата околина што малку личи на неа да ја истресеш вака вистинскана малце тешко.
... барем да имаш некоја апстрактна шанса, кажи дека ти би ја растурил неа, а не она тебе, не ја разбирам логикатаДефинитивно со Моника Белучи. Моника би ме растурил хехе
bi me rasturil srceto, vo smislata od faktot sto mi svida mnogu. hehe jasno ti e sega... барем да имаш некоја апстрактна шанса, кажи дека ти би ја растурил неа, а не она тебе, не ја разбирам логиката
А темата е е уствари за тие шо имаат шанса а?... барем да имаш некоја апстрактна шанса,