Со кого се познавате од форумов?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
leandra, богами опис, со принцеви, лордови, до гласчиња за на теве уууу тоа е доста голем материјал за обработка :icon_lol::pipi:
Не верувај на описи дадени од еден педер, педерите се познати по тоа што се склони на претерување преувеличување и потпикување :pos:
И јас се спремав за на виноскоп,ама кога прочитав дека ќе има претставници од педер популацијата се откажав :pos:
Баш ме интересира дали KIFFLA се запозна со дежурниот педер на форумов. :icon_lol:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не верувај на описи дадени од еден педер, педерите се познати по тоа што се склони на претерување преувеличување и потпикување :pos:
И јас се спремав за на виноскоп,ама кога прочитав дека ќе има претставници од педер популацијата се откажав :pos:
Баш ме интересира дали KIFFLA се запозна со дежурниот педер на форумов. :icon_lol:
Ауф господине испод част да не ти е?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Извинете што ве вознемирив.
Нема потреба од извинување, впрочем секој има право да постави прашање.
Само ве молам, потрудете се да не ви се повтори!
Нејсе,мене не ми сметаат педери но органски не можам да сварам личности кој само затоа што примаат машки полов орган мислат дека се посебни, и чуствуваат потреба на сите да им го кажуваат тоа и да се фалат со тоа, фалба мислиш лек за рак пронашол,а не дека се пердаши у гз.Крши глава прави што сакаш,нити си прв нити си последен нити па си нешто посебно :pos:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Се согласувам со се. Но пред да навалат мажите морам да кажам дека Velvet She има две маани. Сака да си го кастрира мачорот и има дечко.

:)
Јааооо, just let it go, човече :D

Кажував мои импресии за луѓето, не matchmaking профили. Ако сме за така, еве Велвет има дечко, ама Ставрогин е сингл девојки, па навалете :D

Ги немам запознаено Velvet She; Ставрогин; Forrest Gump; и Сталакерот со AnFem; за да дадам оценка на описов. Иако еве Суси е добро опишан :)
За другиве верувам дека од збор до збор е како што опишал плус Ставрогин згоден и неопходен тоа мора да се види :icon_lol:
Сакам да знам во детали како поминала вечерва на иста маса Суси и Анфем :icon_mrgr:
Леандра, ќе видеше и сама ако беше на роденденот :). Но така испадна, покани пратив многу касно, и преку други плус, бидејќи бев на принуден одмор од форумот :D.

Ајде, ќе те рачунам следнава собиранка. Мислам дека AnFem уште ќе е во Македонија за да се запознаете.

Ако KIFFLA беше дел од групацијата со Acid и Олимпија, тогаш не. Таа мала група од страна не измерка кој, што и како, и продолжија како засебна група понатаму. Можеби требаше директно пред нос да им се ставам, да им нарушам личен простор, and shake their hands? Глупаво ќе беше, после ќе речат, in-your-face-homo дека сум бил. Вака бев 'gay at bay', од дистанца. Нејќам да вознемирувам ничив желудник повеќе од потребното. Особено не на кралицата на форумов :D.

А за особите кои ги наведов, не преувеличувам ништо, беа и други форумџии со мене, можат истото да го потврдат :).

Инаку друг пат друже, don't hesitate. Јас знаев дека ќе има неколку души мрчатори на Виноскоппот, затоа и дојдов, да видам дали надвор од форумот ќе мрчат, доколку ме видат у живо. Требаше да дојдеш, навистина. Ни ти не се појави, нити Велешанец. And I was so looking forward to some hatred. Live :).

M

MrzaRules

Гостин
Зошто сум јас спомнат погоре?! Што те наведе да помислиш дека ја би присуствувал на некаков си Виноскоп?

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Шкорпион и dobro poznat се банирани од тема поради меѓусебни провокации.

Следен ваков испад и се селите на друг форум. Шкорпи, океј е друже, сите знаат дека си хомосекшуал. Мислам дека во повеќе наврати го потенцираше тоа.
И на никој не му пречи, навистина. Се додека не почнеш да го тупиш со тоа и сексуалната определба ти стане главна животна преокупација. А дека почнуваш да го тупиш, почнуваш. Затоа, биди примерен и не провоцирај, инаку ќе се досадуваш без форумов...

Kajgana Shop

На врв Bottom