Софија Манева

Член од
10 ноември 2009
Мислења
91
Поени од реакции
3
Раперите возвраќаат!

Deyan Fanky со уште една песна против Софија

По темата Одговор на Лигав тип, Deyan Fanky ни ја испрати својата најнова песна - Лигавиот тип од твојте сни, како уште еден, дефинитивен одговор за младата пејачка Софија Манева, која неодамна сними песна за Турбораперите.

Во песната кажувам се јасно, како што е, и без влакна на јазикот – вели Deyan, и дополнува: Жално е што раперите што и вратија на нејзините провокации, се послабо медиумски експонирани, па не можат да се искажат до крај... Јас бев доста изволтиран од еден македонски весник, во кој објавиле интервју со Софија, а мојот одговор тие самите си го смислие – гневен е раперот, кој потенцира дека е жално што Манева спечали слава на нивната сметка.

Инаку, оваа песна на Deyan Fanky, која ја имате во нашите МММp3-ки, е извадок од албумот Реалноста на хартија, кој го имате за free download!

Се надевам дека ние раперите конечно ќе бидеме разбрани, оти рапот е начин на живот – заклучува Deyan.

zemeno od http://mmm.com.mk/?ItemID=8EA3E9238E90E64C97E989AABD9BE7AD

Член од
18 ноември 2009
Мислења
25
Поени од реакции
0
hahahahah e so slatkar mnogu se navredi deka ima mnogu luge so se protiv negovoto postoenje na nasata ,,estradata",pa resi da gi stava na TABU tema onie koi se podobri od nego.smeta li vi so nekoj ja sfanal realnosta kakva sto e i vi ja pleska vo faca pa vie i natamu si gi odobruvate tekstovite na eden nizok,nemoralen les-Slatkar.

a so ti nogu jak raper li si? hahahhahahha
sfakam deka si sakalda pees,pa glaso ne ti cinel i si pocnal da recitiras tekstovi ,t.e da RAPUVAS hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
И повторно нејзината помала сестра ...

Marina Maneva Софија Манева овие денови направи промоција на нејзиниот нај нов спот за песната Лигав тип која е против турбо раперите во македонија. Таа од секогаш ги повикуваше новинарите, културните работници интелектуалците и слично да кажат што мислат за оваа голема вулгарност на ТУРБО РАПЕРИТЕ. НО ОВОЈ ПАТ СОФИЈА МУ СЕ ОБРАТИ Н...ИВ. Бидејќи против неа беа напишани повеке од 20 песни таа за прв пат му се обрати на турбо раперите и ги замоли кога после ова ке ја снимаат нивната песна без разлика дали ке биде против неа или не да ги прашаат нивните мајки, сестри, братучетки и слично да му кажат што мислат и ако тие му речат Супер е ! одлична работа сте завршиле нека се тушкаат повторно да бидат на врвот на топ листите и нека продолжат со нивната вулгарност.
Спотот можете да го погледнете на линкот по доле :

Никако не можам да си го објаснам ова девојче :tapp:

:kesa::kesa::kesa:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.431
Поени од реакции
30.897
Не е толку лоша. Поарно она отколку оние Анита Наковска и Благица Павловска

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.572
Поени од реакции
4.561
Софија Манева за Бадник паричката ја нашла во хамбургер :брммм:

Macy Luv

hip hop dance
Член од
28 декември 2009
Мислења
33
Поени од реакции
1
Deyan Fanky со уште една песна против Софија
На дечково изглеа Софија му е главна инспирација. Сепак гласам за него, дека е поголемо зло во случајов, и попатетика
А спотот :kesa: против турбораперите со Зоки Геј :pos::pos::pos:

Него, со ова уствари она се бори против раперите:
"Признавам почесто под око фрлам поглед на тебе"????
Или пак можеби со ова се бори против пцуењата врз нас женските:
"Навреди ме ти пак, вулгарно до крај, не се лутам, има нешто штом си тука ти"???

бууу скери

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Викате Лигав тип за Слаткар а? Е може да му се фати за од к*рот и мислам дека Слаткар нема да се замара со оваа лигуша!!:nenene:

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Девојаква може има глас ама многу се лигави кога дава некое интервју ...
Единствено нешто што ми остана во уши од нејзините песни до сега е „Секој ден“..
За „Лигав тип“ можам само да кажам омг, биг шит ин бенетон колорс! Пред да ја започне војнава изгледа немала многу време за размислување до каде ќе ја однесе оваа работа...

H

HITCH

Гостин
извинете за збегувањево ама ептен се разочарав АБЕ СО КРАВАВА СМЕ ИМАЛЕ ИСТА КОШУЛА :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: у пм да иде

Macy Luv

hip hop dance
Член од
28 декември 2009
Мислења
33
Поени од реакции
1
Викате Лигав тип за Слаткар а? Е може да му се фати за од к*рот и мислам дека Слаткар нема да се замара со оваа лигуша!!:nenene:
Имаше едно интервју, го прашуваат Слаткар што мисли за неа...и нормално типот си одговори дека појма нема која е таа, не слушнал никогаш за неа и не му е гајле шо прави:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom