Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
29 март 2024
Мислења
436
Поени од реакции
842
Kumanovo e makedonski grad, makedonski grad makedonski grad...taka peeja navivacite edno vreme ...znaci 2 sprema 1 vodite so tepanje majki.
Btw ne se tepat samo majkite, citajhttps://skopje1.mk/archives/291072
A za ovie od tetovsko, Zajko so toni proizveduva, ti se cudis za 100 grama
Се гледа дека не читаш. Приведениот е од Слупчане, во тоа село нема ни 1 Македонец. Не ви се криви Македонците што сами себе се пукате и си ја тепате/убивате фамилијата.

Член од
29 март 2024
Мислења
436
Поени од реакции
842
еве ти уште

али пази, овој е од Битола
тоа не се рачуна
еве ти уште

тоа не се рачуна
Да шутрак еден толку ти фаќа лејката тебе за да сватиш дека од 20 несреќи ќе има и дела направени од Македонци. А тоа што 20% народ прави 80% од делата и се ш иптари го негираш.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.485
Поени од реакции
84.928
Да шутрак еден толку ти фаќа лејката тебе за да сватиш дека од 20 несреќи ќе има и дела направени од Македонци. А тоа што 20% народ прави 80% од делата и се ш иптари го негираш.
иди легни си глупсоне

Член од
29 март 2024
Мислења
436
Поени од реакции
842
криви се
не знаеш ти
прашај на Кале ќе ти кажат
Лабаво секојдневие. Него ти беше тој мажот што си отишол пред пекара и ти се плашеле 20тине албанци :pos:

Автоматски споено мислење:

иди легни си глупсоне
Мајкати да ја легнам подобро дете ке направам од тебе

Член од
14 август 2006
Мислења
45.485
Поени од реакции
84.928
Лабаво секојдневие. Него ти беше тој мажот што си отишол пред пекара и ти се плашеле 20тине албанци :pos:

не
ја бев тој за кој ти зборат сестра ти, жена ти и ќерка ти, по цел ден
соочи се со реалноста
нема бегање

A

Ali Pasha

Гостин
еве ти уште

тоа не се рачуна
Ok, da znam - Istocna i Juzna Makedonija da ne stavam linkovi za citanje.

Се гледа дека не читаш. Приведениот е од Слупчане, во тоа село нема ни 1 Македонец. Не ви се криви Македонците што сами себе се пукате и си ја тепате/убивате фамилијата.
Бива ли бе да си толку глуп?!?
Ама во право бил лавот , што го казнил волкот оти се расправа со магаре.
1717000885186.png

Последно уредено од модератор:
Член од
29 март 2024
Мислења
436
Поени од реакции
842
Ok, da znam - Istocna i Juzna Makedonija da ne stavam linkovi za citanje.

Бива ли бе да си толку глуп?!?
Ама во право бил лавот , што го казнил волкот оти се расправа со магаре.
Прегледај го приврзокот 418685
Значи ш иптар од слупчане и 2ца Македонци од Куманово ги тепале мајките? хахахахахах
Да македонци со албанско потекло од Куманово. Ајде на ред оди што денес направивте племенци

Абе 20% сте во Македонија а 90% од криминалот го правите. Убаво ве депортираат како свињи од Англија со авион од затвор директно. Сакаш уште или ова ти е доволно?

A

Ali Pasha

Гостин
Значи ш иптар од слупчане и 2ца Македонци од Куманово ги тепале мајките? хахахахахах
Да македонци со албанско потекло од Куманово. Ајде на ред оди што денес направивте племенци

Абе 20% сте во Македонија а 90% од криминалот го правите. Убаво ве депортираат како свињи од Англија со авион од затвор директно. Сакаш уште или ова ти е доволно?

Aj izmi gomna so mocanje se vika ova...priznaj deka ispadna kako magare :D...ama magarwto nikogas nema da priznae...hihihi

Член од
29 март 2024
Мислења
436
Поени од реакции
842
Aj izmi gomna so mocanje se vika ova...priznaj deka ispadna kako magare :D...ama magarwto nikogas nema da priznae...hihihi
:pos:
Да сакав со гомна да се измијам ти прв ке беше. Очигледно си козак, незнам и зошто се смееш. Отвориги вестите и направи лектира од глупостите што ги правите. 20% нација 90% криминал.

Ко што вика мој колега аааа ја си бегам од тетово многу прљаво лошо гнасно, сакам Карпош да седам.
Па секако сака, од говна секако секој сака да избега. Да му беше убаво со неговите ке одеше арачиново, чаир итн итн.

A

Ali Pasha

Гостин
:pos:
Да сакав со гомна да се измијам ти прв ке беше. Очигледно си козак, незнам и зошто се смееш. Отвориги вестите и направи лектира од глупостите што ги правите. 20% нација 90% криминал.

Ко што вика мој колега аааа ја си бегам од тетово многу прљаво лошо гнасно, сакам Карпош да седам.
Па секако сака, од говна секако секој сака да избега. Да му беше убаво со неговите ке одеше арачиново, чаир итн итн.

Член од
29 март 2024
Мислења
436
Поени од реакции
842
Член од
29 март 2024
Мислења
436
Поени од реакции
842
Леле колку се шконовиве патетични...
Јас би се срамел да сум ваков створ... Никој на светов не ги почитува и не ги сака, каков шлајм на човештвово се... Ниедна нација или држава да нема добро мислење за тебе, замисли кое дно

Патем, кој беше пиченцето што кукаше кај админите да го избришат мојот коментар пред 2-3 недели? Ај нека се јави, да знаеме дека е право пиченце у душа и да потврди каков е и какви се козоебачите што го поддржуваат. Или можда е у чајџилница после клањање на педомухи? Ај ќе почекам.
Они? Нееее грешка си.
Жртви се они на албанофобија.
Само си ги пукаат жените, свекорите им ги чукаат на своите синови, се пукаат меѓу себе,
отворете тиме.мк 80% од вестите се во Тетово, Гостивар, Дебар, Кичево,Чаир,Арачиново.

Или по ново Македонец со албанско потекло ја застрелал женаму на граница Србија - Македонија :pos:

Еве на пример овој само го чистел пиштолот и по грешка женаму ја упуцал. Трагедија.

Член од
7 февруари 2021
Мислења
298
Поени од реакции
861
Следно да ги изгласаме Левица да видиме тие што срање ќе направат и да се распуштиме ко држава.

Kajgana Shop

На врв Bottom