Снег

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.317
Поени од реакции
15.488
Еве каква е состојбата превземена од камерите во 21.30:

Битола:

Кавадарци:

по наплатните:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.026
Поени од реакции
12.700
Гарант на газиена лампа го пишуваше постот :D
Не, туку моите ми пренесоа :D
Иначе има многу заглавени возила на Пресека и Кичево, по тоа што разбрав немале веќе ни гориво во автомобилите и запалиле оган на патот. Катастрофа, еден снег го немаме дочекано спремни.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.090
Не ми треба снег , али нека си продолжи дождот. Барем работа има еден куп. :ojeaa:

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Прилеп не прекина, салам накалапи :D Во тек градење голем снежен п*нис :D :D
Предновогодишната позитивна атмосфера само што рипна над очекуваното (y)

Едит: А и здрав снег, мамата, само што осетив на лице ко' воз да ме удрил :D, ова е снег не ко' оној кинескиот лани, фрлаш топка пред лице ти се распаѓа во прав.

Член од
16 септември 2014
Мислења
329
Поени од реакции
764
Не, туку моите ми пренесоа :D
Иначе има многу заглавени возила на Пресека и Кичево, по тоа што разбрав немале веќе ни гориво во автомобилите и запалиле оган на патот. Катастрофа, еден снег го немаме дочекано спремни.
Затоа вон местото на живеење не се трга без полн резевоар и никако не се дозволува да падне под половина посебно зимно време, али познавајќи го македончето за да заштеди некое литро бензин не на дрва туку и на гуми ќе се греат.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.026
Поени од реакции
12.700
Затоа вон местото на живеење не се трга без полн резевоар и никако не се дозволува да падне под половина посебно зимно време, али познавајќи го македончето за да заштеди некое литро бензин не на дрва туку и на гуми ќе се греат.
Не знам јас стварно, еве од 4 сатот е колоната закочена, колку бензин е потребен за 5 сати работа на колата?

Член од
5 јуни 2013
Мислења
89
Поени од реакции
540
Прилеп не прекина, салам накалапи :D Во тек градење голем снежен п*нис :D :D
Предновогодишната позитивна атмосфера само што рипна над очекуваното (y)

Едит: А и здрав снег, мамата, само што осетив на лице ко' воз да ме удрил :D, ова е снег не ко' оној кинескиот лани, фрлаш топка пред лице ти се распаѓа во прав.
Поздрав од Аеродром, скоро 2 метра. Во близина на една градинка, така по сабајле утре мајките да им објаснат на дечињата што е ова.

Член од
16 септември 2014
Мислења
329
Поени од реакции
764
Не знам јас стварно, еве од 4 сатот е колоната закочена, колку бензин е потребен за 5 сати работа на колата?
Зависи од колата но обично потрошувачката во место со минимална гас доволно за да работи моторот е 15 до 25 % од потрошувачката на 100 км , или од 900 мл до литар и половина некој и два,ова за лесни возила.
Ама пошто македонче секогаш си трга со точна литража не ме ни чуди што остануваат без гориво.

Kajgana Shop

На врв Bottom