F
FuckYouAll
Гостин
Не сте свесни во Охрид кое од снег врнит.
Ваму врне од накај 20h без прекин, има доста снег, сигурно над 60 см.Heavy, heavy snowfall у Куманово веќе 3 часа. Има сигурно 6-7цм нов снег, на сите улици има угазен снег негде 3-4цм. Сиве овие денови ова е најјакиот снег.
Сега се вратив од едночасовно шетање на овие убавини. Смрзнав, нозете ми се мокри, ама убаво си поминав.
Заебано е за возење.
Како е у Битола, Охрид, Гостивар моментално?
a ne kazhuvash kade mene me interesira avtopatot kon tetovo gostivarОва е ПРЕТЕРАНО!
Накај метар и пол иде, 4 саата непрестанато врне снег.
Па сигурно се чисти, и јас утре идам накај Скопје...a ne kazhuvash kade mene me interesira avtopatot kon tetovo gostivar
Teтово и тетовско.a ne kazhuvash kade mene me interesira avtopatot kon tetovo gostivar
fala za informacijata ., navistina ke mi koristi ., ushte ednash fala........znachi jebeno a mora da se odiTeтово и тетовско.
Друже, по моја логика нема шанса да е чист автопатот. Додека камионот замине до Гостивар, тоа позади него исто ко да не го исчистил.
Со голем интензитет врне.
Можеш да си одиш, али возење многу внимателно и со многу мала брзина. И обавезно ланци би ставил коа би возел на вакво време.
ivica me interesira i momentalnata sostojba vo tetovo pretpostavuvam od tamu se javuvash....Teтово и тетовско.
Друже, по моја логика нема шанса да е чист автопатот. Додека камионот замине до Гостивар, тоа позади него исто ко да не го исчистил.
Со голем интензитет врне.
Можеш да си одиш, али возење многу внимателно и со многу мала брзина. И обавезно ланци би ставил коа би возел на вакво време.
По ова што го пратам на сајтов до сега немаат промашај.Дали чудовиштата од снегулки ќе бидат и последните врнежи од снег... имате ли некој сајт што дава најточни информации... баш ме интересира .Колку што разбав оваа воздушна маса се спуштила од Србија ..во која денешните врнежи биле најсилно проследени со ветер и најобилни врнежи од снег...