Дали некој може да ми помогне на на некаков начин да најдам смештај во Минхен.( да предложите некаква страна за огласи со евтин смештај и да споделите некакво искуство)
druze za smestuvanje bilo kade vo germanija ti treba najmalku tri plati ti zboram preku agencii ili preku oglasi vo vesnici mislam na privatni lica so izdavat treba malu i sreka da imas da naletas na pravio covek a minhen mislam deka e nogu skap grad za kirii pozdrav
I mene me interesira istovo, aj nekoj sto znae da kaze kade se dvizat cenite na kiriite poeftino, vo koj grad od Germanija e taka poeftino, rekovte Minhen poskapo bilo. Pozdrav do site Makedonci vo De i neka pomagaat so info mnalce povekje
http://www.wg-gesucht.de/wg-zimmer-in-Muenchen.90.0.1.0.html Sent from my iPad Pro 9.7 using Tapatalk
Мислам дека во случајов прашањето е за место за живеење, а не само за преноќување (јес да не објасни асално членот каков точно вид сместување бара). А во врска со прашањето погоре кои градови се поефтини - па генерално помалите градови и тие во источна Германија се најефтини.
Ако барате работа или смештај во Германија или ве интересира нешто друго. Сега се на едно местo www.mk-in.de