Чопорт инвеститори и двајцата германски советници на Меркел веќе се на патАј сега белким ќе тргне![]()
Штотуку ми стига порака од НЛБ, префрлена ми е плата од 500 евра.Чопорт инвеститори и двајцата германски советници на Меркел веќе се на пат![]()
абе тргнато е одамна. уште од кога овие дојдоа на власт. ама надоле.Ај сега белким ќе тргне![]()
А досега земаше 550?Штотуку ми стига порака од НЛБ, префрлена ми е плата од 500 евра.
Не е битно. Битно од денес сите ќе зимаме 500 евра плата. Така рече Зоки.А досега земаше 550?
Јас би рекол сега е време да инвестираме, затоа што кога ќе дојдат инвеститорите што ги најави Зоки, ќе нема место каде да инвестираш.Сега е моментот за купување недвижности.После влезот во НАТО цените неколкукратно ќе порастат.Така рекоа експертите.
Од кај заклучи дека ми се умира?Епа штом ти се умира, земи кокни некој политичар, јас ќе ти изградам споменик и ќе ти финансираме фамилијата....
А што изгубиле они за да си легнуваат на брашното?Ај ние што сме мизерија од држава, водена од уште поголема мизерија од политичари, ама ова е доказ дека кога ќе засвири меѓународна заедница не Македонија, не Грција кој сака нека биде ќе играат како што се свири и ќе бараат уште. Од секогаш ги сметав за понационалисти од нас, и не верував дека вакво нешто ќе поминат, ама си легнаа и они на брашното.
TOT,А што изгубиле они за да си легнуваат на брашното?
Па да, у право си не изгубија они ништо. Сакав да кажам дека договорот и кај нив беше претставен како поразувачки па пак го ратификуваа.Од кај заклучи дека ми се умира?
У таква ситуација прво тие како тебе ќе треба да се сјебат, потенцијални дезертери и предавници.[DOUBLEPOST=1548425619][/DOUBLEPOST]
А што изгубиле они за да си легнуваат на брашното?
Koга ти не се чуствуваш глупаво што изигруваш министер за забава, зошто би се чуствувале тие. Ај да се ќердосатеПа нели грциве немаше да го изгласаат договоров? Не се чувствувате малку глупаво тие што го зборевте тоа?