- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
Кур ме боли кој е вториот глупердо една!! Првиот командант на учк кој твојот пастир го стави министер за одбрана копито едно!cila është e dytë
koj e vtoriot
Кур ме боли кој е вториот глупердо една!! Првиот командант на учк кој твојот пастир го стави министер за одбрана копито едно!cila është e dytë
koj e vtoriot
..некој_кој_не_е _тој најнормално како секој дрчен корумпирлив среброљубец е зинато дупе за пара. Тој само пара гледа па можеш под тоа носот да му протнеш и двојазичност. Незнае сиротиот таков каков си е за-пара-фаличен па секој крајцер му се гледа ко Килиманџаро и не сваќа кутриот дека коа ќе му го начукаат двојазичниот има да му ги истера до еден тоа златните зуби од кај грло топтан со јазик и ќе си остане подзинат и нем за век и навек. Пара се наоѓа.., ко што викаат светот е пун со пари и будали, но државата на својот народ , а стане двојазична тури и курот на таа направија...за навек.Цел спин е уште од почетокот на кампањата. Наместо за украдени пари правиме муабет за двојазичност која како тема ја наметна дпмне.
Ај го сфаќам Груевски, не може во кампања да збори дека ќе ја реши корупцијата во државата, зошто он е корупцијата во државата, ама еден куп луѓе се залепија на тој спин.
Внимавај и тебе да не те наместат како што го наместија Димета, да те фатат на сред клецање па да бегаш со југото па да праќаш шофери и на крај пак да изгориш од жената.... плус да си уништиш политичка кариера....[DOUBLEPOST=1487872683][/DOUBLEPOST]Јас сум појќе по секс и женски, си имам швалерки
Ништо посебно, Трајко ке го заменува додека не се состане парламентот и да избере нов претседател на собрание кој ке ја врши и функцијата претседател на државата додека не се избере нов...Што ако си даде оставка вечерва или утре?
Со истото мнозинство кое изгласаа закон за територијална поделба.Како ќе воведе? Со кое мнозинство? Со 64 пратеници?
A vo vreme na sds dezertiraseКур ме боли кој е вториот глупердо една!! Првиот командант на учк кој твојот пастир го стави министер за одбрана копито едно!
Znaci nema dvojazicnost,dzabe raduvanje i pisanje na temavarënia e qeverisë
Колку пратеници имаа тогаш?Со истото мнозинство кое изгласаа закон за територијална поделба.
Не знам за кои две цевки зборуваш. Имам само една, и обично и ја давам на сестра ти да си поигра.хахаха вакви сељандури ми се најјаки
двоцевки што гледаат во една насока,демек Груевски криминалецот а Заев чесниот
Абе одете до најблиската нива закопајте се живи.
Му стигна најверојатно уште денес опомена да не прави срања.Јас искрено не го сфаќам, целата кампања му беше потполно промашена. Наместо да вадат некои безвезни бројки за некои непостоечки економски успеси и да ги лажат луѓето со вработувања, тие се завртеа кон антиалбанска кампања која на крајот им се скрши од главата. Плус дебело го потценија Муки, кој по мене одигра клучна улога на овие избори. Од таму и целиот гнев на фамилијата кон него, гнев кој се манифестира со физички напади.
Џабе е сега, го јадоа стапот на изборите, сега следува детронизација. Мислам дека Гвујо ќе се обиде со последната карта наречена народ на улици, освен ако некој не му стави до знаење дека тоа ќе значи дефинитивен крај за него, крај полош отколку што било кога се надевал.
Инаку, мене ми беше јасно дека Гвујо е минато во моментот кога не му дозволија пролетта да направи уште една изборна кланица.
Се налепија богами многу исто како и од албанците што се лепат на шарадата наречена платформа. Само разбравме дека има еден куп глуперди тука.Каква корупција. Целата пропаганда му е фокусирана да му се дујат ташаците дека е безгрешен, работлив, вреден и посветен - и не е дека не е тоа, ама работата му е чист криминал, фокусиран е само на мито и лоповлук. И не е точно дека „луѓето“ му се налепиле на спинот - тоа го прогутаа хардкор глуперди, кои демек ги презираат политичариве, не пратат политика, ама се гооолеми патриоти, ко оној ултрашон, тврдокорниот. ЗЗ е супер-несмасен, дава прилично наивни, недипломатски изјави и на скапоплатената машинерија на паторот не и проблем да го оцрни уште толку. Најголем проблем што произлезе дополнително од таа антикампања на дпне е ш платформата со која во иднина ќе имаме сериозни проблеми.
И уште мислам дека не е време ни за триумфализам, ни за славење. Со бандити никогаш не си на чисто. Сигурно имаат нешто скриено во ракав како до сега.
Јас тоа веќе го напишав дека одреден центар наметнал да не прави влада победничката партија на изборите, ВМРО ДПМНЕ. Ама тоа нема врска со мене, јас не сум бил никогаш на никаква фунција, во ниедна власт.[DOUBLEPOST=1487874820][/DOUBLEPOST]Ајдеееее ВМРО нема владааааа шо ќе праиш сеааааа,аааааааааааа многу јакоооооооооооооооо.Многу ми е јако вака да ве замарам тебе и Тома пошо немате два грама мозок исто ко шо ВМРО нема влада туку СОРОСОИДИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Па доволно е да ги слушаш изјавите од СДСМ, сами се фалат за договор со Дуи за употреба на јазиците.Какви ретарди еј, уште веруваат на тоа за двојазичноста.![]()
Ова ти што го збориш и Груевски што ви го продава не е ништо ново во светот. Ова продавање на ветер и магла Груевски постои со години...некој_кој_не_е _тој најнормално како секој дрчен корумпирлив среброљубец е зинато дупе за пара. Тој само пара гледа па можеш под тоа носот да му протнеш и двојазичност. Незнае сиротиот таков каков си е за-пара-фаличен па секој крајцер му се гледа ко Килиманџаро и не сваќа кутриот дека коа ќе му го начукаат двојазичниот има да му ги истера до еден тоа златните зуби од кај грло топтан со јазик и ќе си остане подзинат и нем за век и навек. Пара се наоѓа.., ко што викаат светот е пун со пари и будали, но државата на својот народ , а стане двојазична тури и курот на таа направија...за навек.
Не е добро за соживотот да ти пречи албанскиот јазик, а може и како навреда да се разбере.[DOUBLEPOST=1487875106][/DOUBLEPOST]Ај бе изгуби се!
Ха ха.. Испаѓа дека и поддржувачите не му веруваат на збор....Заев сто пати напомена дека е за двојазичност и уште не му веруваат..