Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Курир е изворот, ама текстот, ете ми држи вода..
Зашто и за Донев тоа што го пиша со 7-те илјади евра, очигледно ти беше Курир извор а излезе дека немало врска.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Не ми се верува дека Хорхе е толкава будала уште еднаш да го направи ова, ама ако го направи, очекувам да сноси и законски последици, па дури и кривична одговорност.
По кој член на закон?

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.409
Поени од реакции
7.865
Зашто и за Донев тоа што го пиша со 7-те илјади евра, очигледно ти беше Курир извор а излезе дека немало врска.
Прво тоа беше од твитер профил целосен твит ставен тука, второ, тој не прикажа никаков материјален доказ за тоа шо го напиша, збор против збор остана, а од позиција на државен функционер си ТИ тој шо секогаш треба да даде отчет на потрошените буџетски средства. Тоа ти веројатно сфаќаш дека е во преносен смисол ставено, не се однесува лично на тебе.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.267
Поени од реакции
8.635
Доста донации за гранична полицијата во последниве неколку месеци, прилично индикативно е. Ќе покаже топењето на снегот на пролет.
А бе, ме мрзи да се расправам за ова со мигрантите. Ќе дојде пролет, па ќе видиме колку се индикативни донациите.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.409
Поени од реакции
7.865
:icon_lol:

Не знам кој држи вода, ама ти не држиш многу струја.
Ете и форумскиот автосеритет се јави, Тепајкур Просекот.

Дај бе истреби се мрсул еден :)[DOUBLEPOST=1513287530][/DOUBLEPOST]
А бе, ме мрзи да се расправам за ова со мигрантите. Ќе дојде пролет, па ќе видиме колку се индикативни донациите.
Исто напишав и јас, времето ќе покажи.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.409
Поени од реакции
7.865
Батали ти Курир, дај сега нешто од Инфомакс.
На инфомакс пишува дека фундамент за дипстејт, било учењето на познатиот мислител Тепајкур Просекот, потекнувал некаде од овие простори, на папирус бил пронајдена потврда од школата за куропушачи за неговите достигнувања.

Оди сега кажи му на комшијата за просекот, мруслко еден.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Прво тоа беше од твитер профил целосен твит ставен тука, второ, тој не прикажа никаков материјален доказ за тоа шо го напиша, збор против збор остана, а од позиција на државен функционер си ТИ тој шо секогаш треба да даде отчет на потрошените буџетски средства. Тоа ти веројатно сфаќаш дека е во преносен смисол ставено, не се однесува лично на тебе.
Не е тоа збор против збор, тоа е обична вмровска измишљотина, мал милион секојдневно ги има, труење на народот и не реално создавање на омраза против некоја личност.
Нека си побараат сметки, а и треба да бараат..

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
На инфомакс пишува дека фундамент за дипстејт, било учењето на познатиот мислител Тепајкур Просекот, потекнувал некаде од овие простори, на папирус бил пронајдена потврда од школата за куропушачи за неговите достигнувања.

Оди сега кажи му на комшијата за просекот, мруслко еден.
Ме пресмеа, да не пукнеш. Ти да си бил вистински досетко.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.409
Поени од реакции
7.865
Не е тоа збор против збор, тоа е обична вмровска измишљотина, мал милион секојдневно ги има, труење на народот и не реално создавање на омраза против некоја личност.
Нека си побараат сметки, а и треба да бараат..
Единствена вмровска работа во сево ова е начинот на функционирање, исто како тие претходно, барем така изгледа на дело.
Претходно дотичниот со авионски билет пиздарии, сега ова, нешо пишува имал агенција за екстремни спортови и сл.

Инаку не очекувам плусинфо и либертас да обелоденат вавко нешто за власта, да се разбереме.

Ме пресмеа, да не пукнеш. Ти да си бил вистински досетко.
Дали му кажа денес на некој за просекот, ако не, еве, да не се осетиш како девалвиран мисир, кажи ми мене.[DOUBLEPOST=1513289584][/DOUBLEPOST]Во меѓувреме, штета што оди во ист текст со дркотини,

Последно уредено:
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Единствена вмровска работа во сево ова е начинот на функционирање, исто како тие претходно, барем така изгледа на дело.
Претходно дотичниот со авионски билет пиздарии, сега ова, нешо пишува имал агенција за екстремни спортови и сл.

Инаку не очекувам плусинфо и либертас да обелоденат вавко нешто за власта, да се разбереме.
А очекуваш да е точно од Курир, и покрај секојдневните глупости што ги пишуваат, не само сега туку уназад години години ? Башка, тоа со билетите не излезе од курирски медиум. Курир не се способни ништо да најдат.
Ставаш често твитови од два тројца твитерџии а излага дека голем дел им немаат везе вестите туку се прочитани од Курур / Република, кои и најголемите вмровци веќе не ги земаат здраво за готово.
На страна начинот на функционирање на сегашниве кои во многу работи потцеќаат и на вмровциве и на една неспособност голема, мене друго ми е поентата со твојте пренесени текстови без извор и твитовите што ги постираш.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.409
Поени од реакции
7.865
А очекуваш да е точно од Курир, и покрај секојдневните глупости што ги пишуваат, не само сега туку уназад години години ? Башка, тоа со билетите не излезе од курирски медиум. Курир не се способни ништо да најдат.
Ставаш често твитови од два тројца твитерџии а излага дека голем дел им немаат везе вестите туку се прочитани од Курур / Република, кои и најголемите вмровци веќе не ги земаат здраво за готово.
На страна начинот на функционирање на сегашниве кои во многу работи потцеќаат и на вмровциве и на една неспособност голема, мене друго ми е поентата со твојте пренесени текстови без извор и твитовите што ги постираш.
Премногу должиш, премини на главното, шо е поентата?

Имаш повеќе типови на одговори, ете речи грујово маде, сендвич и сл.

Јас, одговори ми дали зазедов страна некаде, дека е некој крив или прав?

Пренесена е веста, се диксутира на форум за истата, кој сака, кој не никому ништо.

Тебе очигледно ти смета критиката на оваа власт, како и на многумина овде, да не се залажуваме сеа.

На крај краева ако не ти одговара не читај, ама да ми кажуваш што да ставам и од кого, тоа тешко.

Ако имаш противаргументи во ред, во спортивно веста е релевантна и има кој е должен да негира.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Премногу должиш, премини на главното, шо е поентата?

Имаш повеќе типови на одговори, ете речи грујово маде, сендвич и сл.

Јас, одговори ми дали зазедов страна некаде, дека е некој крив или прав?

Пренесена е веста, се диксутира на форум за истата, кој сака, кој не никому ништо.

Тебе очигледно ти смета критиката на оваа власт, како и на многумина овде, да не се залажуваме сеа.

На крај краева ако не ти одговара не читај, ама да ми кажуваш што да ставам и од кого, тоа тешко.

Ако имаш противаргументи во ред, во спортивно веста е релевантна и има кој е должен да негира.
Зaзимаш страна со досетките што ги пишуваш под твитот или под текстот, " хаха дојде живот" и слично, и никој не ти вика да не зазимаш, само глупо е курирските муабети што пробуваш како релевантни да ги протнеш.

Не се дискутираше за тоа на темата, се дискутираше претходно за билетите затоа што тоа беше точно, и критиката беше издржана, за ова немаше дискусија зашто очигледно никој не падна на патката. Ете си демантираше фино лепо дечкото, за разлика од првиот пат кога немаше што да демантира.

Не ми смета издржана критика ич, ми сметаат ширење и оцрнување на било кој преку лажни вести.

Хаха, во спротивно курирската вест била релевантна. :ROFLMAO:

Ок.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom