- Член од
- 27 ноември 2008
- Мислења
- 5.541
- Поени од реакции
- 4.078
Зашто и за Донев тоа што го пиша со 7-те илјади евра, очигледно ти беше Курир извор а излезе дека немало врска.Курир е изворот, ама текстот, ете ми држи вода..
Зашто и за Донев тоа што го пиша со 7-те илјади евра, очигледно ти беше Курир извор а излезе дека немало врска.Курир е изворот, ама текстот, ете ми држи вода..
По кој член на закон?Не ми се верува дека Хорхе е толкава будала уште еднаш да го направи ова, ама ако го направи, очекувам да сноси и законски последици, па дури и кривична одговорност.
Курир е изворот, ама текстот, ете ми држи вода.
Прво тоа беше од твитер профил целосен твит ставен тука, второ, тој не прикажа никаков материјален доказ за тоа шо го напиша, збор против збор остана, а од позиција на државен функционер си ТИ тој шо секогаш треба да даде отчет на потрошените буџетски средства. Тоа ти веројатно сфаќаш дека е во преносен смисол ставено, не се однесува лично на тебе.Зашто и за Донев тоа што го пиша со 7-те илјади евра, очигледно ти беше Курир извор а излезе дека немало врска.
А бе, ме мрзи да се расправам за ова со мигрантите. Ќе дојде пролет, па ќе видиме колку се индикативни донациите.Доста донации за гранична полицијата во последниве неколку месеци, прилично индикативно е. Ќе покаже топењето на снегот на пролет.
Ете и форумскиот автосеритет се јави, Тепајкур Просекот.
Не знам кој држи вода, ама ти не држиш многу струја.
Исто напишав и јас, времето ќе покажи.А бе, ме мрзи да се расправам за ова со мигрантите. Ќе дојде пролет, па ќе видиме колку се индикативни донациите.
Батали ти Курир, дај сега нешто од Инфомакс.Ете и форумскиот автосеритет се јави, Тепајкур Просекот.
Дај бе истреби се мрсул еден
На инфомакс пишува дека фундамент за дипстејт, било учењето на познатиот мислител Тепајкур Просекот, потекнувал некаде од овие простори, на папирус бил пронајдена потврда од школата за куропушачи за неговите достигнувања.Батали ти Курир, дај сега нешто од Инфомакс.
Не е тоа збор против збор, тоа е обична вмровска измишљотина, мал милион секојдневно ги има, труење на народот и не реално создавање на омраза против некоја личност.Прво тоа беше од твитер профил целосен твит ставен тука, второ, тој не прикажа никаков материјален доказ за тоа шо го напиша, збор против збор остана, а од позиција на државен функционер си ТИ тој шо секогаш треба да даде отчет на потрошените буџетски средства. Тоа ти веројатно сфаќаш дека е во преносен смисол ставено, не се однесува лично на тебе.
Ме пресмеа, да не пукнеш. Ти да си бил вистински досетко.На инфомакс пишува дека фундамент за дипстејт, било учењето на познатиот мислител Тепајкур Просекот, потекнувал некаде од овие простори, на папирус бил пронајдена потврда од школата за куропушачи за неговите достигнувања.
Оди сега кажи му на комшијата за просекот, мруслко еден.
Единствена вмровска работа во сево ова е начинот на функционирање, исто како тие претходно, барем така изгледа на дело.Не е тоа збор против збор, тоа е обична вмровска измишљотина, мал милион секојдневно ги има, труење на народот и не реално создавање на омраза против некоја личност.
Нека си побараат сметки, а и треба да бараат..
Дали му кажа денес на некој за просекот, ако не, еве, да не се осетиш како девалвиран мисир, кажи ми мене.[DOUBLEPOST=1513289584][/DOUBLEPOST]Во меѓувреме, штета што оди во ист текст со дркотини,Ме пресмеа, да не пукнеш. Ти да си бил вистински досетко.
Jas sum nazad so infoto, nishto ne mi e jasno....Која е вашата? За во Гарфилд кажуваш?
А очекуваш да е точно од Курир, и покрај секојдневните глупости што ги пишуваат, не само сега туку уназад години години ? Башка, тоа со билетите не излезе од курирски медиум. Курир не се способни ништо да најдат.Единствена вмровска работа во сево ова е начинот на функционирање, исто како тие претходно, барем така изгледа на дело.
Претходно дотичниот со авионски билет пиздарии, сега ова, нешо пишува имал агенција за екстремни спортови и сл.
Инаку не очекувам плусинфо и либертас да обелоденат вавко нешто за власта, да се разбереме.
Премногу должиш, премини на главното, шо е поентата?А очекуваш да е точно од Курир, и покрај секојдневните глупости што ги пишуваат, не само сега туку уназад години години ? Башка, тоа со билетите не излезе од курирски медиум. Курир не се способни ништо да најдат.
Ставаш често твитови од два тројца твитерџии а излага дека голем дел им немаат везе вестите туку се прочитани од Курур / Република, кои и најголемите вмровци веќе не ги земаат здраво за готово.
На страна начинот на функционирање на сегашниве кои во многу работи потцеќаат и на вмровциве и на една неспособност голема, мене друго ми е поентата со твојте пренесени текстови без извор и твитовите што ги постираш.
Зaзимаш страна со досетките што ги пишуваш под твитот или под текстот, " хаха дојде живот" и слично, и никој не ти вика да не зазимаш, само глупо е курирските муабети што пробуваш како релевантни да ги протнеш.Премногу должиш, премини на главното, шо е поентата?
Имаш повеќе типови на одговори, ете речи грујово маде, сендвич и сл.
Јас, одговори ми дали зазедов страна некаде, дека е некој крив или прав?
Пренесена е веста, се диксутира на форум за истата, кој сака, кој не никому ништо.
Тебе очигледно ти смета критиката на оваа власт, како и на многумина овде, да не се залажуваме сеа.
На крај краева ако не ти одговара не читај, ама да ми кажуваш што да ставам и од кого, тоа тешко.
Ако имаш противаргументи во ред, во спортивно веста е релевантна и има кој е должен да негира.