Fringe
Скитник низ паралелни светови
- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 7.898
- Поени од реакции
- 3.006
Mal si pa ne znaes deka momentalno crnilovo bese pocrno vo vremeto na sds.Мене најнебулозни ми се вмровците шо ми велат ете и да дојди сдс на власт истото ќе биди па дури и полошо од ова. И не е заев проблемот, кој било друг да беше на неговото место ќе се тврдеше истото, едноставно всадено му е дека мора пастирот да остани на власт оти овие другите се ќе му искраделе.
Па и овај ко ќе ги читам кенгурот низ азија шета со секакви луѓе разлини јазици и нации се дружи овде нас ни пропагира некој ја продавал шугавата македонија некому и слични јанколатас муабети.
Кога конечно народот ќе сфати дека најголемото црнило што му се случило на Македонија е пастирот грујо, дека сите поделби почнуваат само заради неговите политики и дека единствен начин за промени е да се тргни од политиката а по можност и да одговара за криминалите.
Pa napismeno da ti razjasnam deka koga Makedonija se odvoi od SFRJ bese pristojna kuka za ziveenje.
Po prvite parlamentarni izbori nesto slicno kako segasnive ljubco nemase dovolno pratenici i nemozese da formira vlada.
Se napravi tehnicka vlada vo koja sds uspea do koska da ja partizira administarcijata da pobedi na slednite izbori i pristojnata kuka da ja napravi rusevina,........a koga 98 pobedi vmro na ljubco pocna da ja poprava rusevinata pa mu se sluci 2001,siroka koalicija za 2002 sds povtorno da pobedi pod nerazjasneti okolnosti i povtorno da ja unistuva kukata za sto vo 2006 pod pritisok na eu i usa bidejki i ne im se napustase foteljata moraa da raspisat izbori.
Togas so golemo mnozinstvo pobedi vmro ama restruktuirano i na celo so gruevski od rusevina pocna da ja renovira kukata.
Greskata na gruevski i familijata bese taa sto mongubrzo saakaa da se zbogatat i sto trebase da gi jadat gomnata sto sds gi posra.
Da bea pametni gruevski i familjata pa kako gluvce poleka da si grickaat od sirenceto imase do 101 i nazad da vladeat so MKD
Megu usmrdeno meso i sds bi go izbral usmrdenoto meso,bidejki niz nekolku vodi i so zacini ke se razmirisa ama sds okean i site mozni zacini ne gi razsmrduva