Така е, нема што после победата да ја омета некој слободата на говорот. Море не само бан, све тоа што не мисли со главата на шефот треба да се убије.Дај бе банирајте го хумористичниов од темава. Ја отру со метастази.
Со психостазиДај бе банирајте го хумористичниов од темава. Ја отру со метастази.
Господинот Груевски визионерски го согледа ова и затоа ја нареди амнестијата на воените злосторства.Да ти кажам го слушав Ахмети на Телма и беше доста умерен подобар е од другите од албанската опозиција па и од албанското крило на сдсм.
#BeheadTheInfidelsСо психостази
#BanTheInfidels
Dosta zloupotrebuvate sliki od sostanoci.Za vakvi zloupotrebi vo normalni zemji se lezi zatvor
Победник од албанскиот блок реално е СДСМ. Дали тоа значи Влада, Груевски-Заев .Ne gledam jas nikakov problem so bilo kakva koalcija sostavena od pobednicite vo dvata bloka. Iskreno ni toa ne e potrebno treba pobednikot da ima odvrzani race da sostavi vlada ama ajde zapnaa togas amerite za poveke legimitet da imalo da nema vojna itn... Ni taka ne e loso.
Toa sto propagirale vmro e isto ko sto propagiraa sdsm deka ovie se lopovi i sto znam jas a sjo seuste nisto ne dokazalo. Politika, sekoj vrti na svoja strana, plus zaev e kreten na seta podrska da ne pobedi pa i da otvori moznost za vakva kampanja namesto da se fokusira na nekoj drugi raboti.
Еве и официјален податок од обдусманот. Бројот на вработени во јавниот сектор за 7 години(2007-2014) се зголемил речиси двојно т.е. од 60К на 110К. Процентот на албанци се зголемил од 10.7 на 18.6, а на македонците се намалил од 81.5 на 74.8.Секаде е веќе така и во општини каде што ги има многу помалце од 20%
За вадење пасош, во фонд за здравствено и социјално, низ поштите итн секаде има еден куп партиски вработени Албанци од ДУИ затоа и не палат веќе приказните на ДПМНЕ дека клетите Албанци ќе ни ги земеле работните места и ќе било нешто страшно ако дојде Заев на власт. Со вакви приказни остана само да ги лажат тие по запустените села, што не прошетале да ја видат реалната состојбата..
Има многу показатели дека ДПМНЕ со чело на Грујо се директно спонзорирани и инсталирани во Македонија од страна на СОРОС.Dosta zloupotrebuvate sliki od sostanoci.Za vakvi zloupotrebi vo normalni zemji se lezi zatvor
Ovaa slika e koga dpmne pobedi pa soros isplasen samoinijacijativno dojde da se dogovara kako ponatamu ke funkcionira sosor vo MKD arno ama ovie patriotive go odbija
Освен ако не си прикриен булгар, а си.И то со банирањето, традиција е на форумот, а не оди муабетот, одма бараме банови, така ?