- Член од
- 26 февруари 2016
- Мислења
- 5.419
- Поени од реакции
- 13.581
Прво, цел ден ме немаше на форумов, а не на темава. Некој има и други работи освен киснење тука и во штаб.@Sawyer88
Те нема нешто денеска на темава. Дојдов за да видам твој хејт кон премиеров. Или не ти се пишуваше нешто денеска?
Второ, од форумов разбрав во што е работата со Ковачевски. Не знам дали е вистина пошто не видов снимка туку само ова што го споделил членот од Апасиев.
Трето, еве препоставувам дека е вистина. Тоа укажува на некултура и простотилак од страна на премиер на држава, што и не ме изненадува од наш политичар.
Четврто, колку и да се сељачки навредите, треба некој ептен да е акнат со мокар чорап во главата да го споредува ова со брутално тепање и силување. Ефтин обид да ги релативизираш злоделата на еден манијак.
Петто, веројатно не очекуваше ваква реплика, ама како што гледаш јас не се кријам ниту имам некаква цензура да пишувам за што сакам. За разлика од тебе кој веќе година дена не се осмелуваш да ми вратиш реплика на тема за Копа Америка кога те тагирав после финалето, камо ли за нешто посериозно.