- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 42.050
- Поени од реакции
- 74.567
Стварно?Не. Извади гз ѓубрето, погоди зашто.
Баш чудно, скоро немогуче, пошто ова е правна држава у која владее законот и правото подеднакво за сите граѓани.
Стварно?Не. Извади гз ѓубрето, погоди зашто.
Тоа се мажи ПИЧКИ ... да ми простите на израз.Не е баш ситуација, туку едно говедо во форма на човек... го шетав кучето и го сретнувам пред неговиот двор. Беки му се радува зошто очекуваше да ја гали, но кретенов ја плукна. Причина: НЕМА! И го погледнувам оштро, а тој се правда: „Не го шетај кучето, деца има“. Арно ама, деца немаше... добро, си продолжив напред.. после свртив круг и се шетав пред неговиот двор, додека тој намуртено ме гледаше. Е, така од нервоза се прошетав пред неговиот двор едно 100 пати, смеејќи му се во намуртениот сурат. Тој мене ќе ми кажува дали да го шетам моето куче или не...![]()
Леле, ми се згади! Искрено се надевам дека типот ќе умре во најстрашни маки!Не. Извади гз ѓубрето, погоди зашто.
Кај нас во вукојебинава нигде.
Каде може да бидат пријавени неандерталциве?
Јас му пуштив линк од видеото на едно доста активно другарче од Анима мунди. Се надевам ќе успее нешто да направи за мрсуливе да се пронајдат.Ако им стегнеме репорт ке им го избришаат видеото и никоја институција не може да го види. Нека остане сега за сега.