Симптоми of being a сељак

F

FuckYouAll

Гостин
хаха браво за темава:bravo: Во Охрид со булдожер можиш да ги собираш.:hahaha::banana:

B

BooBojan

Гостин
Сељак е оној кој мисли дека спортист кој носи бели чорапи на патика е сељак, навистина. Спортист е сељак кога на патика носи црна чарапа.
Е за ова 5ка.Јас не памнам во последните 5 години да сум облечел црна чотапа исклучиво бела.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Слушаат српски/хрватски рап
Tие се најголеми патриоти ако напишат македоција цела даје секој да ја знаје
Тренерка со кондура :pos2:
Не може да си дозволи да излезе од дома без гелосана коса
На бербер праат Најк во тилот
Националисти
20ка бандаж на 128цата

B

BooBojan

Гостин
Само да ви кажам се ова наназад сите 20тина страни се е ОК сељаците добра ги обајснивте и опишавте.Но сакам малку да дополнам.
1.Сељаци се голем дел од децата кои живеат во село затоа што не се прошетани ниту пак имаат излезено од нивната околија во радиус од 20к.м. и голем дел од тие што живеат во град јас ги сврстувам во сељаци.Немат пара ама се најголеми шизици(барем они така мислат) се тепаат со секој втор во градот затоа што лошо го погледнал демек или се шетал со некое симпатично девојче.Кога немаат пари пијат исклучиво пиво 500 м.л. или кога нема 500м.м.л.пијат од 330м.л.за да можат да го пијат(лигават)подолго време.А кога некогаш дојдат до некоја пара или некој нивни другар ги части пијат само водка,коњак(дупли)и тоа на екс или ке пијат 5-6 Heineken пива за да покажат колку можат да испијат.
2.Најчести теми на муабет им се трактори,коли,женски(филозофират),тепачки,кој колку дигнал у теретана и други муабети без врска.
3.Најчесто слушат турбо-фолк музика и собират по 10 денара коа седат на маса за да му порачат на пејачот песна за нивната маса најчесто "Pijem na eks" и дигат рацете како ненеормални.
4.Најчесто се во група поголема во која има 1 или 2 паметни.Кои од друга страна ке дојдат за да ги видат како се глупираат и сето тоа кога ке го видат ке се потрудат да го напишат на форумот на кајгана.

F

FilipMacedon

Гостин
Многу детално бе ова,вие ке испаднете сељак ако почнете толку да забележувате...
Во Куманово е лесно,ако три пати ти каже да га ебу во рок од една минута гарант не е од градското подрачје :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Слушаат српски/хрватски рап
Tие се најголеми патриоти ако напишат македоција цела даје секој да ја знаје
Тренерка со кондура :pos2:
Не може да си дозволи да излезе од дома без гелосана коса
На бербер праат Најк во тилот
Националисти
20ка бандаж на 128цата
Од кога бе ова значи сите шо слушат српски рап се сељаци а?
Ај да кажеш турбо фолк ќе те сватам, ама ако слушам јас БС,Бед Копи и др музички групи што прават српски рап сељак сум а?:)

За другото се согласувам и тоа тренерка со кондура стварно многу ретко... еднаш имам видено :pos2::pos2:
Инаку во Струмица има едно многу јако 101 со налепница на шофершајмата ''SNAGA SE OSECA'' спојлери... страшна работа е ај ако го сликам ќе споделам со вас :wink:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Од кога бе ова значи сите шо слушат српски рап се сељаци а?
Ај да кажеш турбо фолк ќе те сватам, ама ако слушам јас БС,Бед Копи и др музички групи што прават српски рап сељак сум а?:)
Па не знам дали си сељак ако слушаш било каков рап (освен оној на Били Ѕвер), ама дефинитвно се произнесе себе си како нациналистички сељак кога го болдираше само српскиот рап ама не и хрватскиот.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Инаку во Струмица има едно многу јако 101 со налепница на шофершајмата ''SNAGA SE OSECA'' спојлери... страшна работа е ај ако го сликам ќе споделам со вас :wink:
Некој пред тебе се сетил да направи такво нешто

Повеќе вакви моменти, ТУКА.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Уффф темава, се согазив од смеење...:pos2::pos2::pos2:

Инаку, во Струмица има премногу сељаци, сите живеат во некој филм што ни самите не го разбираат. Можеби и јас имам некои такви особини не велам не, ама досега не сум приметил.:toe::toe::toe:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
1.Тоа за турбо-фолкот не ни треба да го спомнувам све е кажано во претходните страни.
2.Исшатирана коса и ептен педерастично местен фриз гарант 20-30 минути ја местел пред огледало.
3.Сељак ко сељак може одма да се примети и по одењето.Т.е. она ганкстерско одење што ни е познато по филмовите.А уствари типот на 2 шамари ке кидне ко пиче.
4.Рамбовкс и ланец и наочари али обични.Од километар се познава.
Плус забораив типац со мотор коа ќе го крене на едно тркало и после коа ќе убрза и од звукот ушине ти пукаат.Животна желба ми е некој да видам така да се утепа залетан сељак.

F

Frankie Yale

Гостин
Biggest indication that you're a сеЉак... Рокање музика од кола (ако имаш), не е битно дали имаш југо или мерцедес, дали рокаш актуелни песни или шабан шаулич - разум губим, рокање музика од кола е универзално сељачки....

Kajgana Shop

На врв Bottom