marcus
струмички модератор
- Член од
- 5 јули 2006
- Мислења
- 5.378
- Поени од реакции
- 131
Пред овие факти би се згазиле од смеење..Пред фактите и боговите молчат.
Пред овие факти би се згазиле од смеење..Пред фактите и боговите молчат.
факти? А ти што бегаш од тој огромниот пост што ти го напишав?Оти вие комунистите секојпат сакате да иссмејувате некој.оти сте такви гадни луѓе.Може слободно да приложиш факти и аргументи ама не иссмејувајте.Пред фактите шо ви ги презентирах молчите и само тропате глупости:smir:
Нема лабаво кај нее, 3имата ќе може и еден натпревар у екстремни спортови да направе.Слушаате ли га чера шо вика Бонева, ке правила жичара од градо до Цареви кули горе!!!!
Нека направе и подморница од тука до браната, да се оде на риби директно право
А што направи Заев кога беше во трето одделение?Не ми значи булеварот со абортирани палми, не ми значи Глобал преку кој се наполни пари, не ми значи ништо што Заев направи а на што вие се палите. Ми значат 300 студенти во Струмица, од кои да не речам 90% и не би имале шанса да се образуват доколку не отвореа паралелки овде. Тоа директно ме погодува в џеб, и одрекувајте колку сакате ама тоа е најголемата инвестиција за иднината на градот. Што направи Заев за Струмица кога беше пратеник? Ни гласот не му се слушаше во собрание.
Одаш ли во Глобал? - Одаш. Штом не ти чини, што кур бараш таму. Мака ви е што тоа не успеа да го направи некој од ВМРО.Не ми значи булеварот со абортирани палми, не ми значи Глобал преку кој се наполни пари, не ми значи ништо што Заев направи а на што вие се палите. Ми значат 300 студенти во Струмица, од кои да не речам 90% и не би имале шанса да се образуват доколку не отвореа паралелки овде. Тоа директно ме погодува в џеб, и одрекувајте колку сакате ама тоа е најголемата инвестиција за иднината на градот. Што направи Заев за Струмица кога беше пратеник? Ни гласот не му се слушаше во собрание.
Колку пати треба да пишам на темава дека 2 пати сум бил во Глобал и никогаш поради земјоделски производи. А до Маркус зошто тогаш прашувате што направила Бонева како пратеник за Струмица? Јас Ви одговорив што направила, кажете ми сега Заев што направи додека беше пратеник. За некои аргументи треба да ги отворите очите, не само двоен аршин.Одаш ли во Глобал? - Одаш. Штом не ти чини, што кур бараш таму. Мака ви е што тоа не успеа да го направи некој од ВМРО.
А сега што се планира новиот проек 3а уредување на центарот на градот, што сум сигурен дека ќе добие пак награда од ЕУ, вие повторно ќе го уапсите.
Кога веќе се кандидира за градоначалник..Бонева треба да понуди барем нешто со кое ќе може да докаже дека е подобра од Заев...сепак нејзиниот метод е плукање кон противникот и чукање во гради со работи за кои таа не може да има заслуги...Споредбата доаѓа од нејзините настапи..само чавките се китат со туѓи перја...Колку пати треба да пишам на темава дека 2 пати сум бил во Глобал и никогаш поради земјоделски производи. А до Маркус зошто тогаш прашувате што направила Бонева како пратеник за Струмица? Јас Ви одговорив што направила, кажете ми сега Заев што направи додека беше пратеник. За некои аргументи треба да ги отворите очите, не само двоен аршин.
I POSLE TAVA AK NE TE ZAPOSLAT ODI UTEPI SE ...Слуши сега не е ни весела математика ништо:
1.Во 2005 Сдсм беше на власт кога тепа Заев и имаше 17 000 гласа.Стево Топшев имаше 11 500,Митко Киров 3200,Друм за советници имаше 3 000,а за градоначалник гласаа за Заев.
2.Друм сега не постои,а Киро Јанев е во Вмро Дпмне,и сите знаеме оти Киро Јанев од неговите вработени во секој момент има 3 000 гласа(значи тие се минус за Заев 3 000).
3.Вмро Народна нема кандидат за градоначалник и цело раководство шо беше со се членови е у Вмро Дпмне.
4.Кај кој е у 2009 власта на државно ниво(ВМРО ДПМНЕ)
5.Како викат:Дека е власта тама е силата!!!
И на крај колку на колку биде од проста Математика.
Заев-14 000
Бонева-17 700
Плус минус 1000 не вршат на никој работа ама ја ви од прилика да си знаете,да не сте изненадени
Абе леснаа за них :pos2: ,ќе им дадат на ѓупците некоо иљадарка да гласат за нее ,ама џабе веќе и они не се глупиI POSLE TAVA AK NE TE ZAPOSLAT ODI UTEPI SE ...
И ПАКА СО СИЛА СЕ ЗАКАНУВАТЕ ,АЈ ПРОБАЈТЕ БАРЕМ ЕДНАШ СО АРГУМЕНТИ
ПА АПАЖИНКАТА КИРО ЈАНЕВ ДПМНЕ ИМА САМО 100 вработени сега
не си утек -сите ги отпушти....значи од старт сте куси за 3000 гласа
со народна или забавна не чеки гласове Целта им е грујо да падне и на КЛОЦИ ДА ГО ИСПАДИЛ ГРУЈО КАК ШО КАЖАЛ БРАТ ЉУБЕ( И ОН ДА ДОЈДЕ НА ЧЕЛО НА ДПМНЕ)... значи пак куси 3000 гласа,,,,
НЕКОЈ ЗНАА МАТЕМАТИКА АМА НЕЗНАЕ ЕСАПО ДА СИ НАПРАВЕ.....
Ох бре...Заев кога се кандидираше за градоначалник претходно беше пратеник така? Со што се фалеше тој? Што направи тој како пратеник за Струмица? И беше избран во првиот круг така? Што е нејасно тука незнам. Сега барате од Бонева да ви гради булевари од позиција на пратеник. Од позиција на пратеник таа овозможи школување на младите од Струмица што директно погодува в џебот на граѓаните. Зошто туѓи перја? Таа беше носител на листа, и само поради неа се отворија овие паралелки. Некој може да омаловажува демек дисперзирани паралелки пфф но мене и на уште 300 други млади во Струмица тоа многу ни значи.Кога веќе се кандидира за градоначалник..Бонева треба да понуди барем нешто со кое ќе може да докаже дека е подобра од Заев...сепак нејзиниот метод е плукање кон противникот и чукање во гради со работи за кои таа не може да има заслуги...Споредбата доаѓа од нејзините настапи..само чавките се китат со туѓи перја...
Реков проекти..јас не видов програма од Бонева....Заев од она што го вети и оствари засега сум задволен..не дека е е најдобриот...туку затоа што е опипливо она што го сработел..Јас мојот глас не го давам за ветар и магла..а Бонева засега се обидува да ми го продаде токму тоа..Ох бре...Заев кога се кандидираше за градоначалник претходно беше пратеник така? Со што се фалеше тој? Што направи тој како пратеник за Струмица? И беше избран во првиот круг така? Што е нејасно тука незнам. Сега барате од Бонева да ви гради булевари од позиција на пратеник. Од позиција на пратеник таа овозможи школување на младите од Струмица што директно погодува в џебот на граѓаните. Зошто туѓи перја? Таа беше носител на листа, и само поради неа се отворија овие паралелки. Некој може да омаловажува демек дисперзирани паралелки пфф но мене и на уште 300 други млади во Струмица тоа многу ни значи.
Ако баравме од Бонева да ни гради булеварот, тран3итот и уште други 100 работи... уште ќе бевме на нула.Ох бре...Заев кога се кандидираше за градоначалник претходно беше пратеник така? Со што се фалеше тој? Што направи тој како пратеник за Струмица? И беше избран во првиот круг така? Што е нејасно тука незнам. Сега барате од Бонева да ви гради булевари од позиција на пратеник. Од позиција на пратеник таа овозможи школување на младите од Струмица што директно погодува в џебот на граѓаните. Зошто туѓи перја? Таа беше носител на листа, и само поради неа се отворија овие паралелки. Некој може да омаловажува демек дисперзирани паралелки пфф но мене и на уште 300 други млади во Струмица тоа многу ни значи.