Забележи ги 2та зборови што ти ги болдирав, тоа ти е македонче народната ја знајш колку пари толку музика ако ти е вредна пратката ќе си платиш и посигурна пошта ти си знајш колку би ризикувал DHL е секогаш тукаСакам да пратам скапа пратка во Америка?
ама не сум сигурен дали да ја испратам со Македонски пошти или ако можи да ми кажете некој друг начин ама да не е скап?
Ви благодарам
Најефтина ти се Македонски пошти + ќе си доплатиш за код за следење на пратката и то е то. Во склоп на МКД пошти ти работит и ЕМС брза пошта можиш да праќаш и со нив.Сакам да пратам скапа пратка во Америка?
ама не сум сигурен дали да ја испратам со Македонски пошти или ако можи да ми кажете некој друг начин ама да не е скап?
Ви благодарам
Прати го преку пошта само опција со тракинг број и со потпис при примање.Месецов праќав за Калифорнија ,одеше како мал пакет со тракинг ,390 ден.платив., стигна за 10 дена.Сакам да пратам скапа пратка во Америка?
Ви благодарам
Јас повеќе од 20 дена чекав за фактури од Македонски Брод до Скопје...Прати го преку пошта само опција со тракинг број и со потпис при примање.Месецов праќав за Калифорнија ,одеше како мал пакет со тракинг ,390 ден.платив., стигна за 10 дена.
Знам,но за надвор од МК на овој начин стигаат, неколку пати во годинава пратив и стигна ,дури и тракинг бројот можеше да се следи,работеше,и јас се изненадив многу.Јас повеќе од 20 дена чекав за фактури од Македонски Брод до Скопје...
Јас повеќе од 20 дена чекав за фактури од Македонски Брод до Скопје...