Најверојатно те зеза Flash-от и на мене понекогаш тоа ми се дешава со Youtube.Ја пуштам втора епизода, гасам јутјуб на пола и ова уште зборува.Weird shit.
Хехехе сори ако сам те заразија са тај крипи шит, ама и мене ме зарази еден од Канада на времето. Тој ми го покажа салад фингерс. Сепак мислам дека не би било добро ако прстите ти се од марула. Многу ке ти бидат кршливиИ ја сакам да иам руке од марулу
добар тандем ке се дешаа кд ке пију ракију
зарази ме сс овој дип факинг крипи шит
Зашо те нервира флешот? Сакаш да изгледаат малце пореалистични анимациите. Затоа?Добар е но ме нервира дека е флеш.
Неќам флеш во аниме техника би делувало по артистички.Зашо те нервира флешот? Сакаш да изгледаат малце пореалистични анимациите. Затоа?
Ех и јас би сакал ама за тоа треба мноооооооогу повеќе труд.
Тотално се слагам со тебе. Штета само што тоа никогаш нема да се деси. Да ги прецртаат во аниме или било која друга пореалистична техника.Неќам флеш во аниме техника би делувало по артистички.
Awwww ама се слатки мачињава. БТВ како реагираше кучето?ова на кучето му го пуштив
иста е ко тард , мило и беше....Awwww ама се слатки мачињава. БТВ како реагираше кучето?![]()