Се прашував дали некој од форумов ги гледа Salad fingers епизодите

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Баш ме занима дали има и некој друг што ги гледа откачените креации на David Firth наречени Salad fingers на Youtube? Сите што ги познавам (надвор од форумов) не го ни знаат Salad fingers а на тие што ќе им го покажам не им се допаѓа па си реков можеби тука ќе најдам некој негов фан.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.733
Поени од реакции
34.315
Баш ме занима дали има и некој друг што ги гледа откачените креации на David Firth наречени Salad fingers на Youtube? Сите што ги познавам (надвор од форумов) не го ни знаат Salad fingers а на тие што ќе им го покажам не им се допаѓа па си реков можеби тука ќе најдам некој негов фан.

Weird shit.

Едвај 8 јутуб епизоди, по 5 минути анимации не заслужуваат тема, но, ако едитираш воведен пост, објаснување со кратка рецензија, кој, што, како - ќе и дадеме шанса на темава во серии.
Форумот дозволува пола час за едитирање мислам, use it wisely young padawan.

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
дај кажи подетално шо е финатата со салад фингрс.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Прсти у салата :D Цртан филм ? Или ? Ах таа пуста мрза после 1 по полноќ ко ќе ме победи , дури едвај и на форумов пишувам да не заспијам :)

Едит : Анимирана сериичка била ;)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
И јас онака разгледувам по форумов и налетав на темава, и се прашувам дали некој друг сфаќа колку нема поента темава?

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Напишете Salad fingers на Youtube и ке видите за што станува збор. Креаторот на тие цртани ги правел под дејство на ЛСД и многу се забегани ама на американциве и на енглезиве многу им се допагаат. Многу се гледани таму, а исто и на мене ми се свиѓаат. Изгледа и јас сум малце забеган како и нив :)

P

parvati

Гостин
Другар ми праеше овакфи крипи стрипови у тетратку
он ск е у Немачку и кд ке дојде ке му пушту салад фингрс
ма он сто посто и гледаја овој раздрогирано шит
ја глеа ск нешто , лудо до јаја

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Напишете Salad fingers на Youtube и ке видите за што станува збор. Креаторот на тие цртани ги правел под дејство на ЛСД и многу се забегани ама на американциве и на енглезиве многу им се допагаат. Многу се гледани таму, а исто и на мене ми се свиѓаат. Изгледа и јас сум малце забеган како и нив :)
not bad :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.733
Поени од реакции
34.315
И јас онака разгледувам по форумов и налетав на темава, и се прашувам дали некој друг сфаќа колку нема поента темава?

Интересен концепт, уметност творена (како цртање, пишување..) под дејство на дроги е прилично популарно нешто годиниве. Незнам зошто ова треба да е исклучок.
А епизодите достигаат до 20 милиони прегледни. Не биди хејтер.

http://en.wikipedia.org/wiki/Salad_fingers

http://www.youtube.com/show/saladfingers

Инаку, оди во чек дис аут.

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Имаше еден стрип што излезе само во 4-5 изданија во 1995 и тој беше на слична тематика но престана да постои набрзо бидејки беше премногу крвав и откачен. Стрипот се викаше КЛИК и за жал немам сочувано ниеден примерок. Моите ги исфрлија сите.:(
--- надополнето: 18 јуни 2013 во 02:45 ---
Интересен концепт, уметност творена (како цртање, пишување..) под дејство на дроги е прилично популарно нешто годиниве. Незнам зошто ова треба да е исклучок.
А епизодите достигаат до 20 милиони прегледни. Не биди хејтер.

http://en.wikipedia.org/wiki/Salad_fingers

http://www.youtube.com/show/saladfingers

Инаку, оди во чек дис аут.
Зошто во чек дис аут? Нели и ова спаѓа во филмови и серии? Сепак цртичиов е сериски филм. Ама вие си знаете.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
абе ти еднаш научи се на македонски да зборуваш и да пишуваш...не туку треси зелени.....
ај сеа сите на сељачки дијалекти да пишувавме
:tapp:

P

parvati

Гостин
абе ти еднаш научи се на македонски да зборуваш и да пишуваш...не туку треси зелени.....
ај сеа сите на сељачки дијалекти да пишувавме
:tapp:
Боље да ме лупа дијалект него сељачки менталитет
толко
и дај тема е за салад фингерс : )
oна е женско, мутација од сфетску војну нуклеарну
колко е јако е

Kajgana Shop

На врв Bottom