Сервис Kia

Не можев да најдам постоечка тема за ова. Ми треба сервис (освен овластениот) за KIA во Скопје.
 
Киа Моторс кај, до електроелемент (комшии се) и таму има сервис ама не е тоа сервис всушност тоа е само за прв сервис и тие ќе ти кажат


Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
 
Киа Моторс кај, до електроелемент (комшии се) и таму има сервис ама не е тоа сервис всушност тоа е само за прв сервис и тие ќе ти кажат


Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Тие ќе ми кажат сервис друг каде има? не сфатив баш :)
 
Тие ќе ми кажат сервис друг каде има? не сфатив баш :)
Ако си во скопје Киа Моторс автосалон се наоѓа кај електроелемент и таму вршат сервис ама само како прв сервис што значи купуваш нова кола КИА и тие вршат прв основен сервис масла ,филтри и ситници и толку додека голем сервис тие ќе ви кажат каде се наоѓа


Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
 

Ron0n

The Mercedes Guy
Ако си во скопје Киа Моторс автосалон се наоѓа кај електроелемент и таму вршат сервис ама само како прв сервис што значи купуваш нова кола КИА и тие вршат прв основен сервис масла ,филтри и ситници и толку додека голем сервис тие ќе ви кажат каде се наоѓа
Овластен сервис да не сечат, колат, бричат и уште да препорачуваат други сервиси? Браво за КИА, искрено првпат слушам за вакво нешто.

Обично јас кога ќе влезам во овластен сервис за Мерцедес бараат да го жртвувам првороденчето и плус бубрегот!
 
Овластен сервис да не сечат, колат, бричат и уште да препорачуваат други сервиси? Браво за КИА, искрено првпат слушам за вакво нешто.

Обично јас кога ќе влезам во овластен сервис за Мерцедес бараат да го жртвувам првороденчето и плус бубрегот!
Јас да имав нова кола би однел овластен сервис за ситни работи само колку да истече гаранцијата а после по истекот на гаранцијата ќе ги баталам овластен сервис оти ќе ти тера да го продадеш душата на ѓаволот затоа ќе однесам проверен и докажан автомеханичар во локален сервис во моето маало


Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
 
Zravo na site. Imam KIA CAPITAL GLX 1994g , tesko se naogaat delovi.
Mi teba DISKOVI , PLOCKI , GURTNI I OSTANATI DELOVI za ovoj model ....
Kade moze da se nabavat delovi ???/
Doma i stranstvo ????
 
Киа Моторс кај, до електроелемент (комшии се) и таму има сервис ама не е тоа сервис всушност тоа е само за прв сервис и тие ќе ти кажат


Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Ова од искуство или од памет делиш совети?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
 
Јок , комшија мој си има купено нов Киа Цид и ми кажа точно онака како што пишав


Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Брат ми работи во киа и кога му го кажав овој муабет само ми кажа кој ти ја кажал оваа глупост

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
 
Брат ми работи во киа и кога му го кажав овој муабет само ми кажа кој ти ја кажал оваа глупост

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Не знам , комшијата си купил Киа Цид од прва генерација порано ,а сега можеби е сменето не знам


Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
 
K

kicodarker

Гостин
Zravo na site. Imam KIA CAPITAL GLX 1994g , tesko se naogaat delovi.
Mi teba DISKOVI , PLOCKI , GURTNI I OSTANATI DELOVI za ovoj model ....
Kade moze da se nabavat delovi ???/
Doma i stranstvo ????
Најарно во старо железо да ја фрлиш ко неможиш да најдиш основни поѕрошни делови за редоврн сервис, за поголеми делови да не прајме муабет.
 

Маркетинг

Нови мислења

На врв