Сервисирање на мобилни телефони

Член од
8 јануари 2012
Мислења
9.906
Поени од реакции
14.598
нели е тоа исто? предното стакло е фактички тачот
 
Член од
15 јануари 2012
Мислења
88
Поени од реакции
21
Здраво,
Дали може да се поправи "sony ericsson live with walkman" кој има дефект на плоча, и колку ќе чини.
Поздрав
 
Член од
16 декември 2012
Мислења
98
Поени од реакции
12
neshto za otklucuvanje nokia asha 300,telefonot e zaklucen nemam pristap security cod ,kako moze da se trgne ili preku nekoj program
 

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
Декодирање на LG F60 колку би ме чинело? Заклучен е само на вип.
 

CHukioo

Шо треба овде да пишам бе? -.-'
Член од
30 март 2011
Мислења
63
Поени од реакции
22
Дај кажете некој добар сервисер за Nokia Lumia. Копчето за одклучување трокира, некош работи некојш, а е така од ко ми истурија џин боровница на него. :/
 
Член од
26 септември 2015
Мислења
3
Поени од реакции
0
Купив пред два дена Samsung galaxy core prime и уште откако првпат го вклучив телефонот ми стои No service и покажува дека нема мрежа а можам да примам и воспоставувам повици.Проблемот е што не можам да праќам смс пораки ( а да примам можам)Ми се појавува ова: currently unable to send your message. It will be sent when the service becomes available.
И кога ќе одам во Settings поточно mobile networks за да сменам нешто со цел да си го решам проблемот со телефонот ми покажува insert sim card to access networks а веќе имам вметнато картичка.
Знае некој што му е на телефонот и како да го решам овој проблем?
 
Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Iphone 5S, ми падна у вода ( малце горниот дел само ), функционира све се пали се гаси дури и можам да го отклучам на тепка, али екранот е скрос црн. никакви реакции не дава.. што е проблемот и колку пари кошта да се поправи?
 
S

staycalm

Гостин
Пред некој ден мењав тач и дисплеј на Alcatel one touch idol, почна да ми фаќа тачот сам на одредено место, па почна на повеќе места, го однесов и тој ми вика бриши го со крпичка за очила и нема да фаќа сам, и мене колку и да ми беше глупо си викам ај да пробам, и не знам како, магично долниот дел од екранот си работи сеа нормално ама горниот лев дел пак продолжува да си се стиска рандом кога и да му текне..Шо може да е? Има некакво чаре или да му го носам пак..
 

Kajgana Shop

На врв Bottom