S
Sheldon Cooper
Гостин
за 90 у Вили си зеам одлична лесковачка со разни сосови и салати, милина!
немора да е селско дете ако сака така да се храни.. Јас неможам да поднесам хамбургер на пример..Да не ме разбереш погрешно, ама мислам дека ти си селско дете а за таква храна и јас сакам да пробам на чисти планински воздух.
Домашно си е домашно, индустриско производство си е индустриско, разликата е во љубовта што му се дава на јадењето кога некој или сам ќе го зготвиш, додека индустриското е од машини ја нема таа топлина
плус газди алчни за профит, ќе гледат да заебат на процентот, за да добијат повеќе.
И те разбирам, имам пробано колбаси од чисто месо, во однос на колбаси од некоја месна индустрија, ќе кажам месо си е месо, а соја + X си е друго.
Хаххаха... Секако дека НЕ !!!... Обична маалска сендвичара... Ништо посебно !Јас добив информации дека Меџик у Лептокарија, иако со иста цена, ги преминале 7мица у квалитет...
Вистина е?
Мада тостовите им се топХаххаха... Секако дека НЕ !!!... Обична маалска сендвичара... Ништо посебно !
110 е сега мислам, ама само хамбургер, комбиниран си останал стара цена.И 200 ден. да е хамбургер пак ке имаа гужва.. Стварно се најачи!
Иначе вили се најгадни спрема мене ...
Да 110 е само хамбургерот сега меѓутоа смалена е плескавицата :/110 е сега мислам, ама само хамбургер, комбиниран си останал стара цена.
Не ми се верува дека е смалена. Мислам дека „попустот“ им е поради 25 години Сендвичара 7.Да 110 е само хамбургерот сега меѓутоа смалена е плескавицата :/