Секс школо

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Ај ако не уште во една тема прашај и за сигурно направи уште некој тест.
Замисли сите вака ги тепа психата и креваат паника и фрлаат пари за тестови. :D

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Дали може да дојде до бременост дококлку при однос кондомот не пукнал т.е до крај на односот останал здрав притоа партнерот да нема свршено во тебе и односот беше во неплодни денови? Ми доцни два дена направив 4 теста и сите беа негативни дали може да ми доцни што сум под стрес или пак поради што имав промена на клима?
Да, возможно е, направи тест за недела-две повторно за да бидеш сигурна.

Колку да знаеш апстиненцијата ти е најсигурен начин на заштита од несакана бременост, но и истата не е 100% сигурна. Има и релевантни историски докази кои ги потврдуваат фактите. HInt: Богородица. ;)

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.120
Поени од реакции
336
Дечки, не знам кај да пишам. Имам во ќесето еден кондом (за сваки случај) ама ќе патувам странство па ме интересира да не има некој детектор на аеродром па да се усрамам пред моите?

Член од
18 мај 2017
Мислења
14
Поени од реакции
5
Дечки, не знам кај да пишам. Имам во ќесето еден кондом (за сваки случај) ама ќе патувам странство па ме интересира да не има некој детектор на аеродром па да се усрамам пред моите?
Стави го меѓу алишта во куфер :)

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Зарем на 26 години треба да се срамиш од своите родители поради еден кондом?
Не се гледа кондомот, не се секирај... :)

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.332
Поени од реакции
5.326
Голтни го пред да тргниш и после таму каде што ќе стигниш ќе го извадиш низ изметот :D Ниту детектор ќе те фати ниту ништо :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Со родители идеш на шетање/одмор и за секој случај носиш еден кондом и мислиш ќе плеснеш нешто. Завршува одморот и од таму се враќаш со три неискористени кондоми.

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.120
Поени од реакции
336
Со родители идеш на шетање/одмор и за секој случај носиш еден кондом и мислиш ќе плеснеш нешто. Завршува одморот и од таму се враќаш со три неискористени кондоми.
Ма јок. Ќе ме испраќаат до аеродром. Не одам со нив. ;)

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Може једино да просвири на детекторот за пластични експлозиви пошто од ист материјал се правени.

T

the.equalizer

Гостин
Во рок од три недели два пати се случи да се скини кондомот.
Сум купил од аптека и од продавница, дали има врска од која аптека или продавница зошто нели важно е каде ги чуваат кондомите, дали се изложени на сонце во продавница итн....
Знам дека нема ништо сто проценти сигурно но ме интересираат други мислења околу ова, од каде ги купувате кондомите, од кои аптеки? како повеќе сигурни..

Член од
29 јуни 2017
Мислења
1.996
Поени од реакции
10.226
Сум купил од аптека и од продавница, дали има врска од која аптека или продавница зошто нели важно е каде ги чуваат кондомите, дали се изложени на сонце во продавница итн....
Знам дека нема ништо сто проценти сигурно но ме интересираат други мислења околу ова, од каде ги купувате кондомите, од кои аптеки? како повеќе сигурни..
Обично Зегин, зошто кога ќе влезеш внатре во апотеката воздухот е ладен и е таман. И Зегин апотеките се сокриени од сонцето целосно освен влезната врата. Од таа проста причина избегнувам трафики и слични глупости. xD

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Нема врска, сигурно ти е голем пенисот.

Член од
5 ноември 2017
Мислења
3
Поени од реакции
0
Zdravo, jas sum mashko no me interesira edna rabota, devojkami e nevina, probavme no ne uspeavme poradi sto imase bolki, no jas mislam deka svrshiv malce na otvorot od vaginata... taa nema uste redovno menstruacija... dali bi imalo prostor za panika? Vi blagodaramn:)

Kajgana Shop

На врв Bottom