Dani^^^
Femme fatale
- Член од
- 8 април 2005
- Мислења
- 1.831
- Поени од реакции
- 21
spooky напиша:Од бирача - нема јебача. Така да... дај шо ќе даеш, само нека е женско. Макар и жена ми.
ftopic:
spooky напиша:Од бирача - нема јебача. Така да... дај шо ќе даеш, само нека е женско. Макар и жена ми.
-Токму така. Но лесно ти е да го кажеш тоа зашто ти точно знаеш која е личностаsagaqua напиша:Не е до дискрецијата....до мистеријата е ....секоја може да се најде во муабетов:kez:
Шо ма ме вараш :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz ???ThA-BiTcH напиша:Ништо.
Ми скрши филм.
Идам да спијам, а ти утре мисли му ја!:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz
Prva smena ili vtora?Konstantin напиша:So devojceto na kasa broj tri u Vero ***.
Prva de, sabajlevo kupuvav kaj nea.kikiki напиша:Prva smena ili vtora?
црвена коса имав во втора средно,а црна сум од тогаш па навакаJakov напиша:....со една висока црвенокоса со големи.........охооооо
Abe ja togas drugo kazav, ali posto site me iskaravte eve ke se preformuliram.mary_jane напиша:црвена коса имав во втора средно,а црна сум од тогаш па навака
ти се смешало филмчето...али нема везе,битна мислата
...моментано би имала секс со Дајдо..онака некако си одговараме за таа работа:je:
samo vnimavaj ,tie od "luksenburg" mozhat da bidat nezgodni :kajg: )))Jakov напиша:Abe ja togas drugo kazav, ali posto site me iskaravte eve ke se preformuliram.
Sakam da imam seks so devojka so crna kosa sexy avatar i stoi nad mene u redot. :ija:
Коj е Андреj???Dani^^^ напиша:Со Андреј.:pehar: