Свинскиот грип AH1N1 победен по природен пат

Член од
25 јануари 2007
Мислења
295
Поени од реакции
105
Пренесено од Фејсбук група. Кој верува-верува. Го пренесувам оригинал.

Совети на Ненад Гавриловиќ

Obavezno idite na spavanje do 22 sata. U periodu od 22 do 24 sata organizam se najbolje regeneriše

Pijte najmanje 1,5 do dva litra tečnosti, najbolje čajeve koji potpomažu varenje (hajdučka trava, ljuti kantarion...)

Ishrana treba da se zasniva na kuvanoj, a ne na prženoj i pečenoj hrani. Jedite kuvano meso i dosta povrća

Obavezno solite hranu, ali koristite samo morsku so

Možete koristiti ljutu papriku i biber jer jačaju imunološki sistem

Voća jedite što manje jer voćni šećer pojačava razmnožavanje virusa

Iz upotrebe izbacite sirće, bilo da se radi o vinskom ili jabukovom. Sirće izbacuje vitamin C



Antivirusni preparat
POTREBNI SASTOJCI:
50 g sirovog ili sušenog ruzmarina
50 grama bobica kleke (smreke)
Rakija od 40 do 50 stepeni
NAČIN PRIPREME:
Uzeti 50 grama sirovog ili sušenog ruzmarina i staviti u flašu od jednog litra. Dodati 50 grama bobica kleke (smreke). Bobice se prethodno samelju što sitnije u električnom mlinu za kafu ili blenderu. List ruzmarina se, takođe, isecka što sitnije. Flaša se potom nalije bilo kojom vrstom rakije jačine između 40 i 50 stepeni. Flaša se začepi i, obmotana novinama, drži na toplom mestu u kuhinji da bi se sastojci brže sjedinili. Svakog dana, flašu treba dva puta dobro promućkati. Već posle trećeg dana, ova tinktura može da se upotrebljava.
UPOTREBA:
Odrasli piju dva puta dnevno po jednu srednju kafenu kašiku ove tinkture, a deca po jednu malu kafenu kašiku.
NAPOMENA:
Ovaj preparat nikada ne treba unapred cediti. Procedi se samo ona količinu koju u tom trenutku planiramo da popijemo.


Okrepljujuća kokošja čorba sa karijem
POTREBNI SASTOJCI:
Pola kilograma kokošjeg mesa (najbolje domaćeg)
1 kilogram šargarepe
200 grama običnog pirinča
začin kari (može da se kupi u prodavnicama zdrave hrane ili supermarketima)
NAČIN PRIPREME:
U lonac staviti kokošje meso, šargarepu i pirinač. Ne skidati kožicu. Kuvati na tihoj vatri puna dva sata. Nekoliko minuta pred kraj kuvanja dodati jednu supenu kašiku karija. U toku dana ovu čorbu jesti kao osnovnu hranu. Kada bolesniku bude bolje, u supu treba dodati i 1/2 kilograma crnog luka.

Okrepljujući čaj
POTREBNI SASTOJCI:
limun, med, cimet, muškatni oraščić, karanfilić, crno vino
NAČIN PRIPREME:
U dva litra hladne vode stave se četiri oguljena limuna, koja se prethodno sitno iseckaju. Tome se dodaju četiri supene kašike meda. Ovo se poklopi i pusti da ključa oko 20 minuta. U tu vodu se potom dodaju: jedna kašika mlevenog cimeta, jedna kašika mlevenog muškatnog oraščića, pola kafene kašike karanfilića i dva decilitra crnog vina. Ostaviti da ključa još pet minuta.
UPOTREBA:
Ova količina čaja bi trebalo da se popije polako, u toku 24 sata. Čaj treba piti četiri dana.
NAPOMENA:
Ne treba cediti celu količinu čaja. Procedi se samo ona količina koju planiramo da popijemo u tom trenutku.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom