Сведок

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
911
Поени од реакции
34
Дали може да биде сведок кој е лечен во бардовци ( а воедно и делува како да е излезен од бардовци )? И колку се зема во обзир неговото сведочење.
Впатем како на суд може да се докаже нешто што полицијата намерно го заташкала ?
Поточно се работи за физички напад ( во полиција наведено како нарушување на јавниот ред и мир ) од пред врата во сопствен дом, учесници повеќе луѓе а запишани само двајца иако и другите имаат извадено лекарско уверение. Се јавува некој сведок ( од другата страна ) кој е лечен во бардовци. Од едната страна полицијата е земено изјава а од другата не.
 
На врв Bottom