Za prva nedela vo Septemvri mi treba:
1. Opcii za taksi
Aerodrom TAV - Skopje i nazad,
eventualno Skopje do Stobi?
Ima neshto Bolt, Uber, Yandex ili slichno na niv?
Na kraj na den i kontakt od eden shofer bi zavrshil rabota.
2. Opcii za smeshtaj Skopje,
hoteli sprema air bnb stanovi,
soodnos na ceni, Centar ili vo blizina,
za 3-4 dena prestoj?
Рента за во СК, Аеродром СК
Rent A Car Bhl is on Facebook. Join Facebook to connect with Rent A Car Bhl and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.
www.facebook.com
BHL Rent A Car
ги користам секогаш кога рентам кола од СК, нема депозити, 25 еур на ден ти е супер цена + досега фер биле во однос на тоа дечки ја изгреба колата, ова оштети, она оштети (не се десило нешто да оштетам, а што е побитно не се десило нешто да има прикриена штета и да ми ја закачат мене).
Колите им се сите бензинци, мануелни менувачи имаат, нови коли.
Ненад се вика газдата, шампион е во понашање и приступачност.
Ми носеле и други луѓе коли (со кои работи или соработува) и као дечко провери си еве овде е гребана, онде е гребана. Дечки касно е, уморен сум ниту ќе проверам ниту пак ме занима искрено. Досега Ненад се покажа како фер спрема мене во однос на понашање, исправност на возила и во однос на тоа да не ми накалеми штета така да вервам дека нема да ми напакостите така да океј е, гледајте вие тоа ви е работа - јас ви верувам.
И досега, не омашиле.
На viber достапен е 24/7
+38970238177
Исто, рента за Пелагониски регион или во внатрешноста ако си МКД (мада дечкото носи и до СК кола и било каде, нормално ако си доплатиш)
www.facebook.com
Александар
+38970560439
Шампион во понашање и приступачност, исто така. Недај Боже да те остај кола некаде на пат од било која причина веднаш ти носи нова, не ни дискутира со тебе зошто вака зошто така, чисти возила цицка се внатре, механички и технички во ред исто така.
Претежно дизелаши со автоматски мењач.
Исто рента и скутери.
Цените мислам дека му варираат од сезона или не ама генерално се тие од погоре, за кауција ако си нов муштерија може да ти земе, ако си стален и си стекнал доверба не вервам ни дека ќе ти спомни. Ептен на место чоече.
Со кој и да исконтактираш од овие двајца нема да згрешиш.
Во однос на возач (Taxi) приватно да те вози низ Скопје или било каде во државата (имам и таков контакт од Скопјанец) може слободно да ми пишиш во порака, исто стабилен семеен човек, повозрасен околу 50 ама искулиран 300. Ептен на место чоече.
2. Со смештај низ Скопјето треба да ти кажат скопјани повеќето, не знам за сигурно да ти посочам некое место кое е топ во однос на цена и квалитет (најчесто сум кај пријатели низ Скопје па немам потреба од ноќевање).
По игра на случајност сум ноќевал кај брајчата, во однос на услуга се покажаа, во однос на јадење беше океј, во однос на смештај освен шо му фалеше малку повеќе хигиена за мој вкус (далеку од дупка да беше во споредба со други смештаи низ центар што сум користел) ама сепак девица сум во хороскоп и сум цепидлака па мислам дека тука малку каскаа *(имаше прашина кај еден од прозорите и во ВЦ видов на ѕид на плочката влакно хахахахаха.
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.
www.google.com
Топ локација, паркираш или внатре или пред капија (никој не ти чепка возило), малце заебани се за со кола да стигниш треба или да одиш низ чикмаци од зад факултетите или да се спуштиш од Битпазар надолу покрај Никола Карев булеварот (паралелната улица шо е, шо излегва точно на кружниот Ист Гејт) па ќе ја качиш одма десно на тротоар без проблем. Втората ти е подобра опција за наоѓање на хотелот.
На газдата му е семеен бизнис, океј понашање имаше и тој и вработените. Фискална нормално не добив така да не можам да се сетам за цените на смештај