- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.468
- Поени од реакции
- 17.991
Wutang Clan е ист коуст или вест?
https://sdk.mk/index.php/magazin/pochina-charls-menson-liderot-na-kult-shto-ja-ubi-akterkata-sheron-tejt/сакам да знам што стана со Let 3 aka gangbanger and nipple erector .... ?
iztWutang Clan е ист коуст или вест?
Што ќе бушиш прво ако е бетон за бетон ти треба 10 см бургија.DA NE ZNAE NEKOJ SHO BURGIJA MI TREBA ZA M10 (DESETKA) STRAFOVI SO SVE TIPLI
Da, beton ke busham za beton mi treba burgijata. ThanksШто ќе бушиш прво ако е бетон за бетон ти треба 10 см бургија.
Веројатно доцна ти пишувам...Decki moze ovoj forum ne e najsoodveten za temava ama mi treba sovet za kupuvanje laptop. Planiram da kupam Asus 703gi go ima vo Setec t.e go imase ne znam dali uste go ima ili da go kupam od Amerika bidejki momentalno sum tuka. Bi sakal sovet bidejki laptopot e premnogu skap pa sakam da znam kako odi so garancija i takvi raboti ako nekoj se razbira.
Blagodaram odnapred
Единствено на МРТ1 или МРТ2 бидејки Македонска телевизија ги имаше откупено правата за преносНе бев тука,не гледав финале,кога и на која тв ќе има реприза
Вулканизер (монтажа на нови гуми, замена на сезонски гуми и имаат склад за чување гуми на клиенти) или Продавач на гуми.Има во к.вода и накај хубо маркет продавници-сервис мото центар.Дечки, да не е некој запознаен што поточно се работи во Мотоцентар и други информации за фирмата?