Сакам да знам!

Arwen Undómiel

don't quit the chase
Член од
28 јануари 2016
Мислења
209
Поени од реакции
429
Знае некој што треба да правам зошто ме нема во изб. список, а сакам да гласам?

Член од
30 декември 2008
Мислења
131
Поени од реакции
20
Биди малку појасен за што нема лиценца? Вообичаено се пријавува во надлежно министерство за финансии , транспорт и врски , ујп. Во зависност од дејноста.
Станува збор за нелегална извршена трансплантација на коса во "престижното" Санте Плус Естетик...Како и да е ќе се превземат мерки се консултирав, а и други кои правеле таму трансплантација ќе превземат заради кривично дело од страна на болницата...

Член од
3 август 2016
Мислења
26
Поени од реакции
1
Здраво
Јас си почнав посебен режим на исхрана, не диета туку не јадам леб, благо, сокови и сл.
Од утре сакам да почнам да ги вежбам вежбите од Jillian Michaels 3 левели од по 30 дена. Сакам да ослабам прво и после да си се одржувам.
Има ли некој искуство со овие вежби? Дали се слабее?
Ви благодарам.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Здраво
Јас си почнав посебен режим на исхрана, не диета туку не јадам леб, благо, сокови и сл.
Од утре сакам да почнам да ги вежбам вежбите од Jillian Michaels 3 левели од по 30 дена. Сакам да ослабам прво и после да си се одржувам.
Има ли некој искуство со овие вежби? Дали се слабее?
Ви благодарам.
znaci eve vak jas sega kako zensko (mi pisuva na profilot) ke ti kazam sto se sluci
i jas kako tebe gi najdov tie vezbickite od jilian michaels so po 3 level 30 dena
i sega jas sakav da se istoniram neli onaka da mi se poznava po nekoe muskulce ama se zafrknav
znaes so se desi?
mi se napravija ogromni muskuli
znaci nit slabeev nit nisto
se izbulkirav i licev mn grdo
a ne jadev mnogu stv nz kako tie vezbi tolku muskuli mi napravija
ti preporacuvam da gi najdes vezbite na jennifer cohen
e so tie i oslabev i se kako sto treba se istonirav ama toa togas bese za leto
sea za zima nz koi vezbicki najveke bi odgovarale

Член од
3 август 2016
Мислења
26
Поени од реакции
1
znaci eve vak jas sega kako zensko (mi pisuva na profilot) ke ti kazam sto se sluci
i jas kako tebe gi najdov tie vezbickite od jilian michaels so po 3 level 30 dena
i sega jas sakav da se istoniram neli onaka da mi se poznava po nekoe muskulce ama se zafrknav
znaes so se desi?
mi se napravija ogromni muskuli
znaci nit slabeev nit nisto
se izbulkirav i licev mn grdo
a ne jadev mnogu stv nz kako tie vezbi tolku muskuli mi napravija
ti preporacuvam da gi najdes vezbite na jennifer cohen
e so tie i oslabev i se kako sto treba se istonirav ama toa togas bese za leto
sea za zima nz koi vezbicki najveke bi odgovarale
Па јас имам околу 15кг вишок, не 5.
И за тоа ме интересираше да си ослабам со исхрана и вежбиве. Ти сигурно си немала 15кг вишок. Ќе го терам левел 1, првите 30 дена и ќе видам како ќе ми биде. Ако гледам дека не бива ќе почнам со вежбите од jennifer cohen, ќе го послушам твојот предлог. Фала ти

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Па јас имам околу 15кг вишок, не 5.
И за тоа ме интересираше да си ослабам со исхрана и вежбиве. Ти сигурно си немала 15кг вишок. Ќе го терам левел 1, првите 30 дена и ќе видам како ќе ми биде. Ако гледам дека не бива ќе почнам со вежбите од jennifer cohen, ќе го послушам твојот предлог. Фала ти
Храната пред се. Благо, газирано, леб, грицки мастики бонбони, алкохол никако. Житарици овошје послабо. Јајца, Месо, Млечни продукти, салати, јаткасти обилно. Плус додај 3-4дена неделно теретана од кои обавезно мин. 20мин кардио, и до нова година ќе имаш барем 5-7кг помалку.
Али оба што е никако, значи никако.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Член од
3 август 2016
Мислења
26
Поени од реакции
1
Храната пред се. Благо, газирано, леб, грицки мастики бонбони, алкохол никако. Житарици овошје послабо. Јајца, Месо, Млечни продукти, салати, јаткасти обилно. Плус додај 3-4дена неделно теретана од кои обавезно мин. 20мин кардио, и до нова година ќе имаш барем 5-7кг помалку.
Али оба што е никако, значи никако.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Работата е што за теретана прво немам финансиски можности. Затоа сакам да вежбам дома. Летово исто вака пазев што јадам и за 1 недела ослабев 4 кила. Слабеам доста брзо. Ама сега сакам тотално да сменам начин на живот ама морам да вежбам дома :(

B

Blade Torch

Гостин
Купувал некој тампони за уши од зегин? Има едни 200 денари некаде, марка беа. Ама не ми се фрла толку пари а да не вршат работа сигурно.
Имам во маало куче што лае од 6-7 наутро, па си барам чаре...

jovankrstevski1

ТАТА_МАТА
Член од
2 декември 2012
Мислења
855
Поени од реакции
602
Купувал некој тампони за уши од зегин? Има едни 200 денари некаде, марка беа. Ама не ми се фрла толку пари а да не вршат работа сигурно.
Ако ти се чека еден месец клик тука Не знам дали од истава продавница ги купив ама неспоредливо подобра зделка од нашиве аптеки

Член од
21 септември 2016
Мислења
831
Поени од реакции
1.136
Вршат работа али незгодни се малку дур се навикнеш јас земав еднаш комшијата реновираше подолг период и мн ми сметаше бучавата, исто од зегин ги земав отприлика за таа цена, веројтано се истите..

B

Blade Torch

Гостин
Вршат работа али незгодни се малку дур се навикнеш јас земав еднаш комшијата реновираше подолг период и мн ми сметаше бучавата, исто од зегин ги земав отприлика за таа цена, веројтано се истите..
комшисково куче буквално завива од 7 сабајле до пладне без престан. Ќе ги купам , друго решение немам.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.086
Како функционира тоа addblock чудо и како да го инсталирам? Нонстоп кога кликам на некоја страна без разлика јутуб или кајгана ми отвара нов прозор со некоја реклама. Има некое чаре за ова или?

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Како функционира тоа addblock чудо и како да го инсталирам? Нонстоп кога кликам на некоја страна без разлика јутуб или кајгана ми отвара нов прозор со некоја реклама. Има некое чаре за ова или?
Google
Adblock addon
Add to chrome

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Има до сега некој нешто купено од Loging Electronics? И ако да, како сте задоволни и каде точно им се наоѓа продажниот салон?

Kajgana Shop

На врв Bottom