Arwen Undómiel
don't quit the chase
- Член од
- 28 јануари 2016
- Мислења
- 209
- Поени од реакции
- 429
Знае некој што треба да правам зошто ме нема во изб. список, а сакам да гласам?
https://twitter.com/VlatkoVasilj/status/807165539495870465Знае некој што треба да правам зошто ме нема во изб. список, а сакам да гласам?
Станува збор за нелегална извршена трансплантација на коса во "престижното" Санте Плус Естетик...Како и да е ќе се превземат мерки се консултирав, а и други кои правеле таму трансплантација ќе превземат заради кривично дело од страна на болницата...Биди малку појасен за што нема лиценца? Вообичаено се пријавува во надлежно министерство за финансии , транспорт и врски , ујп. Во зависност од дејноста.
znaci eve vak jas sega kako zensko (mi pisuva na profilot) ke ti kazam sto se sluciЗдраво
Јас си почнав посебен режим на исхрана, не диета туку не јадам леб, благо, сокови и сл.
Од утре сакам да почнам да ги вежбам вежбите од Jillian Michaels 3 левели од по 30 дена. Сакам да ослабам прво и после да си се одржувам.
Има ли некој искуство со овие вежби? Дали се слабее?
Ви благодарам.
Па јас имам околу 15кг вишок, не 5.znaci eve vak jas sega kako zensko (mi pisuva na profilot) ke ti kazam sto se sluci
i jas kako tebe gi najdov tie vezbickite od jilian michaels so po 3 level 30 dena
i sega jas sakav da se istoniram neli onaka da mi se poznava po nekoe muskulce ama se zafrknav
znaes so se desi?
mi se napravija ogromni muskuli
znaci nit slabeev nit nisto
se izbulkirav i licev mn grdo
a ne jadev mnogu stv nz kako tie vezbi tolku muskuli mi napravija
ti preporacuvam da gi najdes vezbite na jennifer cohen
e so tie i oslabev i se kako sto treba se istonirav ama toa togas bese za leto
sea za zima nz koi vezbicki najveke bi odgovarale
Храната пред се. Благо, газирано, леб, грицки мастики бонбони, алкохол никако. Житарици овошје послабо. Јајца, Месо, Млечни продукти, салати, јаткасти обилно. Плус додај 3-4дена неделно теретана од кои обавезно мин. 20мин кардио, и до нова година ќе имаш барем 5-7кг помалку.Па јас имам околу 15кг вишок, не 5.
И за тоа ме интересираше да си ослабам со исхрана и вежбиве. Ти сигурно си немала 15кг вишок. Ќе го терам левел 1, првите 30 дена и ќе видам како ќе ми биде. Ако гледам дека не бива ќе почнам со вежбите од jennifer cohen, ќе го послушам твојот предлог. Фала ти
Работата е што за теретана прво немам финансиски можности. Затоа сакам да вежбам дома. Летово исто вака пазев што јадам и за 1 недела ослабев 4 кила. Слабеам доста брзо. Ама сега сакам тотално да сменам начин на живот ама морам да вежбам домаХраната пред се. Благо, газирано, леб, грицки мастики бонбони, алкохол никако. Житарици овошје послабо. Јајца, Месо, Млечни продукти, салати, јаткасти обилно. Плус додај 3-4дена неделно теретана од кои обавезно мин. 20мин кардио, и до нова година ќе имаш барем 5-7кг помалку.
Али оба што е никако, значи никако.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ако ти се чека еден месец клик тука Не знам дали од истава продавница ги купив ама неспоредливо подобра зделка од нашиве аптекиКупувал некој тампони за уши од зегин? Има едни 200 денари некаде, марка беа. Ама не ми се фрла толку пари а да не вршат работа сигурно.
Имам во маало куче што лае од 6-7 наутро, па си барам чаре...
Вршат работа али незгодни се малку дур се навикнеш јас земав еднаш комшијата реновираше подолг период и мн ми сметаше бучавата, исто од зегин ги земав отприлика за таа цена, веројтано се истите..Купувал некој тампони за уши од зегин? Има едни 200 денари некаде, марка беа. Ама не ми се фрла толку пари а да не вршат работа сигурно.
Имам во маало куче што лае од 6-7 наутро, па си барам чаре...
комшисково куче буквално завива од 7 сабајле до пладне без престан. Ќе ги купам , друго решение немам.Вршат работа али незгодни се малку дур се навикнеш јас земав еднаш комшијата реновираше подолг период и мн ми сметаше бучавата, исто од зегин ги земав отприлика за таа цена, веројтано се истите..
Како функционира тоа addblock чудо и како да го инсталирам? Нонстоп кога кликам на некоја страна без разлика јутуб или кајгана ми отвара нов прозор со некоја реклама. Има некое чаре за ова или?