Сакам да знам!

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Како да ја одучам мачката да ми ги отвара вратите?

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ај едно прашање, некој да знае вработените во СУПЕРТРЕЈД бензиската колку земаат плата? Зборам за администрација не за пумпаши.

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Каде може да пријавам куче скитник веројатно и беснило има, кое ни прави проблеми во маало?

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Автобус велес кавадарци да не знае некој во колку часот има, не можам страна да најдам, а на фиксен не се јавува никој во велес

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Џ

ЏинЏер

Гостин
Дежурна аптека во околината на ТЦЦ Гранд Плаза?
ЕуроФ арм во СП Тафталиџе и Зегин во Буњаковец ги знам, некоја поблиску да не има?

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.182
Поени од реакции
13.460
Каде можам да укрупнувам ситни пари од касичка - монети, во 100, 200, 500 во зависност колку сум собрал. Порано одеше глатко по продавници, бидејќи им требаа и на нив ситно, сега никаде не сакаат, сите викаат имам преполни сме. Па ме интересира, има ли некое место (банка, менувачница, пошта) не знам било какво, каде што во секое време им требаат ситни пари т.е. во секое време би укрупниле?

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.657
Поени од реакции
796
Каде можам да укрупнувам ситни пари од касичка - монети, во 100, 200, 500 во зависност колку сум собрал. Порано одеше глатко по продавници, бидејќи им требаа и на нив ситно, сега никаде не сакаат, сите викаат имам преполни сме. Па ме интересира, има ли некое место (банка, менувачница, пошта) не знам било какво, каде што во секое време им требаат ситни пари т.е. во секое време би укрупниле?
Во банка ќе можеш да си ги укрупиниш ситните пари.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Автобус велес кавадарци да не знае некој во колку часот има, не можам страна да најдам, а на фиксен не се јавува никој во велес

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Еве погледни тука, имаш возен ред, само види си за кој ден:)

Во поголемите маркети би требало да ги прифатат. Ако не, отиди во банка, таму без никаков проблем менуваат:)

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Маркет оти в банка зимат провизија за крупнење железни.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.182
Поени од реакции
13.460
Маркет оти в банка зимат провизија за крупнење железни.
Сериозно ли друже? Ајде и на тоа ли гледаат да лапнат некој денар... Во маркети пробував ко Тинекс, Рептил, ми викаа не им требаат, затоа мака имав, порано им одговараа ситни за враќање, сега никој не ми ги сака

Kajgana Shop

На врв Bottom