Сакам да знам...

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Имам повеке прашања....Зошто баш јас?И како ке се помирам со тоа што сум?

Н

'Никола'

Гостин
Сакам да знам се што знаат официјалните лица (од НАСА или било кои други), дали не имаат посетувано досега вонземјани? Значи не нагаѓања, претпоставки и сл, туку стрикно ако има некој на планетава кој со сигурност знае, е тоа и јас сакам да го знам.:wink:

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Сакам да знам се што знаат официјалните лица (од НАСА или било кои други), дали не имаат посетувано досега вонземјани? Значи не нагаѓања, претпоставки и сл, туку стрикно ако има некој на планетава кој со сигурност знае, е тоа и јас сакам да го знам.:wink:
Можеби не е директен одговор, но е некаков одговор: Гледај ги документарните филнови Ancient Aliens, или прочитај ја книгата на Ерик фон Деникен - Кочиите на Боговите (Erich von Däniken - Chariots of the Gods)

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Дали е таа вистинската со која ќе бидам цел живот?

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Зошто постои толку прозирен народ?:toe:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Сакам ама нема да го поставам прашањето во врска со мистериите на нашава планета т.е паранормалните работи, зашто после нема да бидат интересни ни за гледање ни за читање. Затоа ќе прашам како најубаво да успеам во адвокатската професија. :)

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Јас ќе ти кажам дека имаш 17 години... и прерано ти е за вистинската.

Ако е таа вистинската... ќе те најде по 3-4 години пак и ќе бидите заедно.
Знам неколку парови така што иделе уште од средно и завршиле со брак. Дури едни има што од 1 година средно се заедно. Не викам дека и мене треба истото да ми се случи али досега не сум почуствувал со никоја такво нешто. Некако осеќам дека е правата за мене. Е сеа може грешам али времето ќе покаже:)

Член од
4 мај 2010
Мислења
4
Поени од реакции
1
имам..безброј прашања...сите почнуваат со зошто но никое нема затоа...:toe:

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
зошто постојат толку себични луѓе? Зарем толку не им е важно дека повредуваат некого? И зошто глумат добри пријатели кога се спротивното? Зошто? Зошто сите мислат дека се најдобри, најмили, а всушност тие се најизопачените суштества? Зошто?

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
еее.. каде е гробот на ацко македонски де? а а? каде е? ај кажувајте да им покажеме на грчиштава гнасни...
да видат македонски дали е или грчки...
педеришта.... они нас грк бил...
Прочитај ја "Тајната на Бакарната Книга" :smir: многу уба книга, а Грците нека пукнат! :smir:

А за темава ... би прашала многу работи, ама никој немат да ми ги одговорит. Премногу "зш", ама немат "зато", премногу "како", ама немат "така", премногу "кога", ама немат "тогаш" ... :toe:

Член од
27 јуни 2010
Мислења
55
Поени од реакции
2
Сакам да знам кога ке имам шанса да ги видам Најтвиш.Сакам да знам во кого е заљубен Виле Вало.Сакам да знам дали онаа Кортни глупачана стварно го убила Курт Кобејн.Сакам да знам дали има живот на друга планета во универзумот.На такви животни прашања како што е дали ке бидам среќна,не би сакала одговор.Тоа е како да гледаш филм на кој што однапред му го знаеш крајот,не е интересно:)

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Сакам да знам како е се чуствивале сите научници и сите оние кои придонесле светот да е подобро место за живеење, ооооо и уште колку работи сакам да знам главно работите што сакам да ги знам се поврзани со личности и со духовното во нив, и чуствата кои ги имале или кои ги имаат.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
не дека се фалам, ама имам одговор на се, ваше е дали ке верувате.

Kajgana Shop

На врв Bottom