Може омекнал со тек на време ама јас го знам од пливање дека е многу строг тренер и малтретира а ми викаа и во Ѓорѓи правел така, затоа прашувам.Пејко не ми предава мене физичко,али како што вика еден мој другар,дека бил многу добар и се заебавал со нив па незнам сега...
Не биди ненормална , Пејко е ЦАР мене 4 год. од бркање ме вадешеМоже омекнал со тек на време ама јас го знам од пливање дека е многу строг тренер и малтретира а ми викаа и во Ѓорѓи правел така, затоа прашувам.
Мене не ми предава тој, но со членувањето во спортските активности... не е толку да малтретира, но знае да дава вежби цели часеви на оние што им предава... И нормално, 90% од сите физичко го сметаат за нешто друго, но не и предмет... и поради тоа не стануваат од клупата резервирана за пола мој клас секој час на пример...Може омекнал со тек на време ама јас го знам од пливање дека е многу строг тренер и малтретира а ми викаа и во Ѓорѓи правел така, затоа прашувам.
Драмска секција има и тоа 2 посебни кои се предводени од 2 професорки и нон-стоп има претстави низ театриве да ги кажам низ Скопјево.ne luge onaka tesko e ko so zborat kazete mi dali sum naprila dobar izbor
kako ste pominale vie u gorgi
I dali navistina ima dramska sekcija?
pa i ne sum bash.. hah ali dobro ajdeДрамска секција има и тоа 2 посебни кои се предводени од 2 професорки и нон-стоп има претстави низ театриве да ги кажам низ Скопјево.
И да, тешко е , но не до толку ако ти паднат добри професори... со џган професори а ги има такви 5/6 ... можеш многу тешко да си проаѓаш! Посебно ако не си некоја бубалица :/
Читам уназад, многу лоша слика за Пејко сте оставиле. Типот е лабав и можеш лесно да го убедиш другпат да праите вежби ако ти се игра баскет или фудбал. Не е ич строг и не можеш да го сфатиш озбилно кога ќе ти каже цас место час или цардас место чардаш, едино кога ќе шутнеш со нога топка за ракомет или одбојка си го наебал, на другар му стаи кец (не дека му фигурираше тоа на крај на година али ајде), а ја поминав со предупредување А и еднаш у два месеци ќе се деси нешто и ќе дојде да не дисциплинира со муабети кои од "ај само пет минути" ќе отидат на 40 минути, дур ти се нервираш што држиш баскет у рака којзнае колку време и очајно сакаш да прекине да збори за да шутнеш...
KaWaGuChI изгледа ептен касно сум дошол на форумов па да прочитам и да ти одговорам на тоа што си пишувал, 4та година сум сега иначе
Да знаеш само што им прави на тие што им е тренер по пливање, цел базен ечиЧитам уназад, многу лоша слика за Пејко сте оставиле. Типот е лабав и можеш лесно да го убедиш другпат да праите вежби ако ти се игра баскет или фудбал. Не е ич строг и не можеш да го сфатиш озбилно кога ќе ти каже цас место час или цардас место чардаш, едино кога ќе шутнеш со нога топка за ракомет или одбојка си го наебал, на другар му стаи кец (не дека му фигурираше тоа на крај на година али ајде), а ја поминав со предупредување А и еднаш у два месеци ќе се деси нешто и ќе дојде да не дисциплинира со муабети кои од "ај само пет минути" ќе отидат на 40 минути, дур ти се нервираш што држиш баскет у рака којзнае колку време и очајно сакаш да прекине да збори за да шутнеш...
KaWaGuChI изгледа ептен касно сум дошол на форумов па да прочитам и да ти одговорам на тоа што си пишувал, 4та година сум сега иначе