СП 2018 - Група Е (Бразил, Швајцарија, Костарика, Србија)

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?


  • Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.453
Поени од реакции
15.992
Што тропаш глупости, дали само случајно плукате по сите од звезда играчи, па дали имаш една утакмица изгледано на Родиќ и Радоњиќ кои што првиот имаше феноменална сезона и ке е замена за Коларов, додека другиот искида посебно на евро утакмиците со келн, краснодар, спарта, бате... И ти ми велиш дека не заслужиле позив , а заслужил гудељ со настап во бизнис лига во кина, фејса кој ниту неговите дома незнаат каде игра и сулејмани , мислам разбирам да си звездомрзец , ама толку да труеш тоа неможам да го сфатам, рецимо јас немам проблем и поради талентот кој го поседува живковиќ што е повикан иако потекнува од партизан, а притоа има далеку помалку одиграно и покажано од радоњиќ...али кај вас мора да се плука по све што е црвено у бело, за вас сатанистички секташи се пичкин дим.
Другар Гудељ игра во бизнис лига, за најдобриот тим, Фејса е играч кој игра за вицешампионот на Португалија и учесник во Лигата на Шампионите, ама како неговите родители не знаат каде играат, ти не знаеш ништо околу фудбалот. Битно грујиќ се наигра во Ливерпул на трибините, упс во Кардиф на клупата. радоњиќ добар во Лига Европа? Против никад посилни Краснодар и Спарта и ја со две леви нозе би бил играчина, каков играч е го видовме во групни фази кога клубот постигна два гола. Ама Сулејмани најдобриот играч во Швајцарија не е добар, бидејќи ете од Партизан е. И не знам кој прв почна да секташи, кога не ви идеше бидејќи кретенот весиќ и свињска глава лукич ве возеа како волови дека караџиќ е крив за нивната неспособност. Но да не смараме со офтопици. И да за родиќ се сложувам со тебе. Им треба некој да им служи како жена кога не ке можат да налетаат на други жени ;)
 
Член од
19 јуни 2014
Мислења
175
Поени од реакции
144
Nemanja Radonjic i na vas vi dade gol:D A finisot na sezonata go izigra na visoko nivo. Negoviot problem e vo glava, ama eve sega konecno se posvetuva na fudbalot i veruvam deka ke uspee. A ne se zaebavaj so Gudelj, Fejsa i ostanatite. I taka nemase da ima mesto za niv pokraj Matic i Milivojevic. Za Rodic se slozuvam deka ne mu e mestoto, ama treba i na sampionot 250k da mu se dadat.
 
Член од
25 мај 2016
Мислења
419
Поени од реакции
663
Душко Тошич (Карлеуша) е најлош стартер на целото првенство.
 

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
13.945
Поени од реакции
25.213
Немаше офсајд ама секако Навас одбрани
 

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.199
Поени од реакции
7.985
Да де, затоа велам сеедно што згреши судијата кога одбрани Навас, а во спротивно ќе реагираше ВАР.
Не е сеедно за тие што играле Србија 4,5+ удари во рамки на гол, мамицата нивна судиска ќорава. За метар ипол ја утна одлуката.
 

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.594
Поени од реакции
7.168
Одлична левица.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom