СКАНДАЛ: „Македонија е Грчка“ порачаа навивачите на ПАОК од Струмица!

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.968
На натпреварот помеѓу македонскиот (Наше Такси) и грчкиот (ПАОК) женски фудбалски шампион во рамките на Лигата на Шампионите, кој се одигра во Струмица се случи невиден скандал. Допатуваа од Грција околу 50тина навивачи на ПАОК, кои извадија транспарент на кој пишуваше "Macedonia is Greek" и во текот на целиот натпревар ги навредувале Македонците на национална основа! Дали УЕФА ќе превземи мерки или и ова ќе помини неказнето?!

:facepalm:

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.968
Ова само во Македонија може да се случи!
Здраво, здраво генијалци!!!:facepalm:
Таков ни е системот и власта! Пази ти на овај случај:

Навивачи на Олимпијакос ограбиле бензинска на Макпетрол и нападнале неготинец

Грчки навивачи на фудбалскиот клуб „Олимпијакос„ вчера вечер влегле во бензинската пумпа на Макпетрол во Демир Капија и без да платат зеле продукти, а потоа еден од навивачите со тегла удрил неготинец кој во тој момент точел гориво и го повредил.
Според МВР, инцидентот се случил во 21.50 часот кога автобус со грчки национални ознаки во кој се возеле околу 50 грчки навивачи застанал на бензинската пумпа. Групата влегла во објектот на бензинската пумпа и зела од продуктите без да платат. Вработениот побарал да платат, но грчките државјани му се спротиставувале.
Тогаш Панче И. (49) кој во тој момент точел гориво се обидел да му помогне на вработениот, но еден од навивачите со тегла крставици го удрил по главата. По инцидентот, повредениот Панче И. бил пренесен во болницата во Кавадарци. Автобусот со навивачите заминале кон граничниот премин Богородица, но набргу бил сопрен од полиција. Инспектори од полициската станица во Неготино го рачистуваат инцидентот, а на навивачите им бил дозволен излез од Македонија.

Го расчистуваат случајот од кога му дозволија излез... е БРАВО! :facepalm:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.461
Поени од реакции
9.165
На натпреварот помеѓу македонскиот (Наше Такси) и грчкиот (ПАОК) женски фудбалски шампион во рамките на Лигата на Шампионите, кој се одигра во Струмица се случи невиден скандал. Допатуваа од Грција околу 50тина навивачи на ПАОК, кои извадија транспарент на кој пишуваше "Macedonia is Greek" и во текот на целиот натпревар ги навредувале Македонците на национална основа! Дали УЕФА ќе превземи мерки или и ова ќе помини неказнето?!

100% УЕФА ке преземе нешто,нема за што да се грижиме, цела среќа што немало никој на стадион па не се нашол никој да им удри ќотек, после ние пак ке го јадевме стапот.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.464
Поени од реакции
11.394
100% УЕФА ке преземе нешто,нема за што да се грижиме, цела среќа што немало никој на стадион па не се нашол никој да им удри ќотек, после ние пак ке го јадевме стапот.
немој да си толку сигурен за ова... некако УЕФА секад потфрлува кога се работи за фејциве и секад поминувале без казни...имало многу случаеви кога поминале без ништо, исто ко да не било :)

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.461
Поени од реакции
9.165
немој да си толку сигурен за ова... некако УЕФА секад потфрлува кога се работи за фејциве и секад поминувале без казни...имало многу случаеви кога поминале без ништо, исто ко да не било :)
јасно ми е и мене, ама јас само малку се шалев а ти сериозно го зеде мојот пост.

Член од
13 декември 2011
Мислења
218
Поени од реакции
43
Срамота,во сред македонија не навредуваат ,на лице место требало да се убијат тие

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

не е точно, се“ е измишљотина
Јас не верувам во ова- камо снимки-видео , камо изјави (нели во текот на целиот натпревар ги навредувале Македонците на национална основа ) - на што да верувам ? на некој напис и една фотографија
Каде биле струмичаните, што павеле ? АПЛАУДИРАЛЕ?!!!!!!!
ела влези ми ти у двор со транспарент дека дворот е твој , а не мој ќе видиш дали ќе извлечеш жива глава:mad:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
УЕФА сигурно нема да превземе ништо поради „скандал“ кој се десил на натпревар на ЖФК наше такси. Попрво ќе реагира ако јас и Казаки се рчнеме на улица ако играме :)

Иначе Казаки од коа ти е веста за Гејт 7 (на Олимпијакос навијачите) и неготинецот?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Хахаха зошто е ова скандал?
Па со нас од 2001 па навака мајтап си играат некои планинари и дивјаци тука прават што сакаат,а ова е скандал

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.461
Поени од реакции
9.165
nemalo nikoj?! a kogo tie navreduvale celo vreme:eek:
па сигурно не мене, колку што се гледа од сликата, прво не се 50 тина како што е наведено,а и нема никој друг наоколу, сигурно биле само официалните лица,зар очекуваш публика на некој ваков натпревар.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Во Струмица нема 10 души на машки фудбал што одат, не па на женски. Си пееле сами на себе овие :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
па сигурно не мене, колку што се гледа од сликата, прво не се 50 тина како што е наведено,а и нема никој друг наоколу, сигурно биле само официалните лица,зар очекуваш публика на некој ваков натпревар.
па затоа и се засилиле гејците.Начекале село без кучиња

Kajgana Shop

На врв Bottom