aleksandarreal
Sport fanatic
- Член од
- 15 мај 2009
- Мислења
- 905
- Поени од реакции
- 276
Сум слушнала и пробала, но мнооооогу мириса на лук. Подобра варијанта ти е шампон од коприва исклучиво од илирија и во него се става 5 ампули вит.Б6 и една ампула вит. Ц. Се користи секојдневно како и секој шампон. Испробано и делува. Дури и во аптека го продавам пациентите се фалат има резултати.слушнав за некој рецепт , Шампон од Коприва и во него да се стават 4 главици лук да одстои 4,5 дена и да се миеш, мн помагало, некој по детално ако го знае рецептов и ако има искусено нека ми каже.. не сакам да експериментирам сакам да ја знам точната доза на лук.. и шампон.. фала ви однапред
Од каде да се купи сапунчето? само од нет или го има и во МК )Сум слушнала и пробала, но мнооооогу мириса на лук. Подобра варијанта ти е шампон од коприва исклучиво од илирија и во него се става 5 ампули вит.Б6 и една ампула вит. Ц. Се користи секојдневно како и секој шампон. Испробано и делува. Дури и во аптека го продавам пациентите се фалат има резултати.
Јас веќе цела година го користам цврстиот шампон од Lush природните препарати и е премногу ефикасен.Освен што го спречува опаѓањето на косата, поттикнува и нов раст на истата. Ефектот на престанок на опаѓањето кај мене беше видлив веднаш по само 2-3 употреби. Едно сапунче мене ми трае околу 3 ипол - 4 месеци, а кошта 520 ден.
Еве вака изгледа
http://www.lushusa.com/NEW!/02009,en_US,pd.html#start=5
Го има во Скопје. Ова се тие природните сапуни што ги имаше во Рамстор, сега се преместени од таму и ги има само во Сити Мол. Тезгичка една со природни сапуни и пишува LUSH hand made cosmetics.Од каде да се купи сапунчето? само од нет или го има и во МК )
Vie zenskite nemate gajle kaj nas puka testosteronot i toa e e sea gleame kako da go namalime ama mnogu ne palite a kosata strada hehe ))))Го има во Скопје. Ова се тие природните сапуни што ги имаше во Рамстор, сега се преместени од таму и ги има само во Сити Мол. Тезгичка една со природни сапуни и пишува LUSH hand made cosmetics.
Vie zenskite nemate gajle kaj nas puka testosteronot i toa e e sea gleame kako da go namalime ama mnogu ne palite a kosata strada hehe ))))
Единствена причина поради која би сакал да сум женско , ти ебам и тестостерон и се.
За ова не знам ама за обратно може, гледав на тв прилог каде што во Турција овој бизнис ептен е развиен бидејќи на арапите им е битно да имаат густа убава брада па тие што немаат а имаат кеш (значи сите) им пресадуваат од косата.ако сакаш да си таков биди само немој да мислиш дека секоја ќе трча по тебе. поише трчаат кај тие со коса има ли шанси кога сме веќе кај трансплантација да се трансплантираат влакна и од друго место на телото на пример од брада на коса?
Ако не си геј, замисли на девојка ти и викаш маче пази што опасна фризура сум напраил, заеби секс, кажи ама сум убав.
А зошто мислиш дека не сум дочекал? Залистоци имав уште на 18, а косата ми падна тоталка на 19 во рок од два месеца (веројатно поради хормоните, имам натпросечно ниво на тестостерон и тоа е тоа). Инаку во право си за возраста и самодовербата, се осеќав ко светот да завршил пошто ми паднала косата, па почнав на третмани со ласери да одам и и фрлив еден куп пари на др. Ваис за џабе (мислев коса на ново ќе ми порасне ). И ми пукна филм и си ја избричив главата и го решив проблемот со самодовербата, а денес па воопшто не ме тангира тоа што сум ќелав, дури и чуден ќе си бидам со коса. Само се кајам што фрлав пари на глупости, али тоа е, ради такви очајници ко мене некој убав бизнис си сврте и цело богатство направи.Недај боже на твоја глава да дочекаш , ќе видиш колку влијае на самодовербата , особено ако си во раните 24-25.
А како бе му порасна коса на Антонио?А зошто мислиш дека не сум дочекал? Залистоци имав уште на 18, а косата ми падна тоталка на 19 во рок од два месеца (веројатно поради хормоните, имам натпросечно ниво на тестостерон и тоа е тоа). Инаку во право си за возраста и самодовербата, се осеќав ко светот да завршил пошто ми паднала косата, па почнав на третмани со ласери да одам и и фрлив еден куп пари на др. Ваис за џабе (мислев коса на ново ќе ми порасне ). И ми пукна филм и си ја избричив главата и го решив проблемот со самодовербата, а денес па воопшто не ме тангира тоа што сум ќелав, дури и чуден ќе си бидам со коса. Само се кајам што фрлав пари на глупости, али тоа е, ради такви очајници ко мене некој убав бизнис си сврте и цело богатство направи.
А како бе му порасна коса на Антонио?