Руските екстремни десничари го нарекуваат Андерс Брејвик 'херој'

• Креатор на темата Werther
  • Време на започнување
W

Werther

Гостин
Ок твоето неслагање , надуваниве пауни се силни кон тие , што им чистат по дома затоа што нивните пијани жени тоа не успеваат , кон тие што им градат домови бидејки нивните пијани роднини и пријатели не се способни за тоа , насилни се кон тие кои покрај сето тоа што го работат успеваат да им ги онадат русинките , бидејки русите од толку важни работи што работат во животот неможат да се занимаваат со таква приземна работа како што е секс....А воопште секој екстремист у ствари е сексуално нереализирана личност .
Абе другар бе какви сте вие на форумов ако некој е исфрустриран према нешто одма вие го поврзувате со:му ја земал девојката,муслиманите(имигрантите)им ги зимале девојките итн. значи не е се во сексот тие се плашат за опстанокот на државата каква што ја познаваат

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Абе другар бе какви сте вие на форумов ако некој е исфрустриран према нешто одма вие го поврзувате со:му ја земал девојката,муслиманите(имигрантите)им ги зимале девојките итн. значи не е се во сексот тие се плашат за опстанокот на државата каква што ја познаваат
Пријателе , јасно ми е мене дека се плашат за државата и воопшто да не го изгубат статусот кој го имаат во неа . Ама со бричење глава и тепање узбеки нема ништо да направат .
Едноставно , ствараат димна завеса , да не се види дека пола Русија Путин ја продаде на истите тие неруси( кавказци , дагестанци итн.).
Се се тоа ситни души кои немаат муда да излезат на ниту еден протестен митинг против автоктатијата а ваму тренираат строгост над незаштитениот слој од општеството.
Ми се гади од такви патриоти .

W

Werther

Гостин
Пријателе , јасно ми е мене дека се плашат за државата и воопшто да не го изгубат статусот кој го имаат во неа . Ама со бричење глава и тепање узбеки нема ништо да направат .
Едноставно , ствараат димна завеса , да не се види дека пола Русија Путин ја продаде на истите тие неруси( кавказци , дагестанци итн.).
Се се тоа ситни души кои немаат муда да излезат на ниту еден протестен митинг против автоктатијата а ваму тренираат строгост над незаштитениот слој од општеството.
Ми се гади од такви патриоти .
Епа кога државата не превзема ништо за да го заштити статусот на русите во државата тогаш народот си зима за право тоа да го прави,а и такви патриоти има во цела Европа не се само кај нив,Европа е на прагот на граѓанска војна ако продолжи ова масовно доселување еве ти видео за Германија за нивните скинхедси

Kajgana Shop

На врв Bottom