Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa xak sakam novi roleri, brzi ama ne i agresiv.
a sto se toa abec 5, abec 7?
eпа хак ништо тогаш. не бе како ништо, ако не си купам ролери сега кога ке идам у охрид или од скопје некаде или пак у следните 2-3 месеци, тогаш ке ги земеш тие, ако не се продадат.
ај некој охриганец нека ми каже кој продавници ги има у охрид за ролери?
додека сме кај охрид да ви кажам само со какви испогребани колена ке идам на одмор!бу ху! вчера едно каменче ми се заглавило помегу кочницата и тркалцето, а тркалото нејкеше да иде, и чим тоа нејке значи цела ролера нема да иде. и ја си се изнализгав на колена 100 метри!:pos2:
eпа хак ништо тогаш. не бе како ништо, ако не си купам ролери сега кога ке идам у охрид или од скопје некаде или пак у следните 2-3 месеци, тогаш ке ги земеш тие, ако не се продадат.
ај некој охриганец нека ми каже кој продавници ги има у охрид за ролери?
додека сме кај охрид да ви кажам само со какви испогребани колена ке идам на одмор!бу ху! вчера едно каменче ми се заглавило помегу кочницата и тркалцето, а тркалото нејкеше да иде, и чим тоа нејке значи цела ролера нема да иде. и ја си се изнализгав на колена 100 метри!:pos2:
Хахах еееј остај тоа болки во колена гадна работа е... Завчера си го откорнав десното колено од еден трик што ич не ми успеваше
Уффф сега Србија кога ќе одам како има да се изнавозам, којзнае со какви се повреди ќе се вратамВо Суботица им направиле 2 скејт парка и тоа многу добри па има да ги истуриме од возење и после Белград стрит пошто цел Белград е еден огромен скејт парк.
Инаку Blind прв пат слушам за таква работа?Дај кажи нешто повеќе? Зошто да не ме занима, што има врска каде е битно е да е добро
![]()
не ме болат, а и не ме мн. болеа, ама знаеш какви белези ке имам :kesa:
сега кога ке идам у охрид,ке си ги возам со завој на десното колено.
шо ми е убаво кога возам ролери, сакам времето да си остане вакво, топло forever!
е лажам! вчера едвај го извадив завојот, целиот исполепен за коленото, уфф колку ме болеше!:nesvest: и на крај па си го стаив, добро на почетокот ме печеа колената малце.