Рената Кралевска (Rennata)

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Може се имам помешано може не, ама песнава ваа I can take you there ја пушти Јанко јади бурек еднаш во емисија, и спомна дека е број 2 во некоја светска листа, мислам дека стануваше збор за оваа песна или сепак сум грешка...:confused:

Член од
3 мај 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.662
Ја слушав на Antenna5 со денови, и си викам што фина песна а ни на крај памет дека е наше :cool:
Кога дознав беше стварно пријатно изненадување... Само нека продолжат и нека има хитови :)

А препознав и некои ликови, што откако дознаа дека е македонска песна одма им се пали тоа инстинктот на самохејтање и плукање по своето :cuc:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Time time time tnnnn
We gjfshjud time time time tnnnn :D

Dobra pesnicka be, zarazna, sto sakate? :)
Ama ne e Morena :D
Poubava e Morena 52345 pati :D
Devojkata mislam, ne pesnata :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Sky Eye и Зоран Алексиќ (a.k.a SnoopyMC од форумов)... Се што е од нив во последно време звучи убаво :)
Рената е среќна што соработува со толку добра екипа. Им предвидувам супер иднина и мерак ми е што конечно имаме нешто „светско, а наше“ :)
Значи мултиталент, не само за хип хоп...Интересно, како Скит и неговата преработка на песна од Бијонси.Само некако овие се сите слични една со друга, како тој некој романски стил :confused: Ама да не ја урочеме момичката, нека тера...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мене вакви песни и музика не ме привлекуваат, ама и посакувам успех, таа Time баш е заразна песничка, хит...
Во секој случај звучи светски, се надевам повеќе вакви песни ќе издава, па и да се пробие надвор, зашто да не. :)

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Мене вакви песни и музика не ме привлекуваат, ама и посакувам успех, таа Time баш е заразна песничка, хит...
Во секој случај звучи светски, се надевам повеќе вакви песни ќе издава, па и да се пробие надвор, зашто да не. :)
Она веќе пробиена е, 2ро место беше на една светска листа, не ми текнува која :confused:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Многу ми е мерак што имаме наша пејачка што се пробива по светските топ листи (Time Time е многу заразна и певлива). И јас не знаев дека е наша и многу ми стана мило кога дознав.

Ѝ посакувам многу среќа и успеси во кариерата.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
и јас не знаев дека е наша
песната тајм тајм е многу убава а пејачката уште поубава
и посакувам мноооогу успех и многу хитови

(y)
прекрасни пејачки имаме - Лоба,Елена Ристеска,Рената....

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Нов сингл на Рената

Од Sky Eye Entertainment најавуваат уште еден сингл, после летниот мега хит „Time, time“. Талентираната Рената наскоро ќе не почести со уште една поп песна со заразен ритам која влегува под кожа по само неколку слушања. Продуцентот Алексиќ изјави дека подолго време се двоумеле кој да биде следниот сингл, па на крајот се решиле тоа да биде „Because I love you“ (Затоа што те сакам), која што ќе излезе во ноември и се надеваме дека ќе биде достоен наследник на популарната „Time, time“.

http://www.time.mk/read/af913da57a/4ae3057f7d/index.html

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.750

Песна која дефинитивно треба да се слушне (y)
Јас девојчево го знаев по песнава.
Мислам и дека и е прва, а можеби и грешам.
Меѓутоа, Тајм Тајм е нешто одлично, хитче :)
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 03:36 ---
Инаку, читнете коментари на Тајм Тајм на Youtube :)

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
абе Ренатчето да ни е живо и здраво до животно (шо би рекле од К15)
:P

Kajgana Shop

На врв Bottom